null

Négy győztes bajnoki után érkezett Székesfehérvárra a Kaposvári Rákóczi FC az NB III-as labdarúgóbajnokság 8. fordulójában. A 0-0-ás félidőt követően Lehota találatával a hazaiak szereztek vezetést, majd hiába egyenlített Mayer Milán nem sokkal később, Menyhárt góljával 2-1-re nyertek a vendéglátók.

MOL Fehérvár FC II.–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (0–0)

Székesfehérvár, MOL Aréna Sóstó edzőpálya, 110 néző. V.: Borbás B. (Bereczki B., Aczél T.).

MOL Fehérvár FC II.: Dala M. – Kojnok, Hodzic F., Horváth G., Berekali – Horváth B. (Gyenti, a 83. percben), Molnár Cs., Kovács B. (Menyhárt Zs., a 72. percben) – Csepregi, Szendrei (Lehota, a szünetben), Pető M. (Houri, az 58. percben). Vezetőedző: Györök Tamás.

Kaposvári Rákóczi FC: Mikler D. – Ekker, Heil, Gál, Kocsis B. (Grabarics, az 56. percben), Böndi – Pintér N. (Országh, a 91. percben), Horváth B. (Kovács L., a 80. percben), Pintér M. (Borbély Á., az 56. percben), Kálmán Sz. (Zólyomi, az 56. percben) – Mayer Milán. Vetetőedző: Horváth Rudolf.

Gólszerzők: Lehota (az 51. percben), Menyhárt Zs. (a 77. percben), illetve Mayer Milán (az 57. percben).

Horváth Rudolf: – Tudtuk, hogy a tizenegy órás kezdés az ellenfélnek fog kedvezni, így egy stabil játékkal kezdtük a mérkőzést, de sajnos egy pontrúgás után előnybe kerültek. A cserék után jött az egyenlítésünk, majd ezt követően mi játszottunk győzelemre. A második találatot megelőzően a játékvezető nagy segítségére volt a hazai csapatnak, hiszen kint volt a labda, amit beadtak a győztes gól előtt. Csalódottak vagyunk, hiszen jó sorozatban voltunk. Ezt a csalódottságot a javunkra kell fordítani és egy új győzelmi sorozatot kell belőle építeni.

Györök Tamás: – Az első félidőben mezőnyfölényben futballoztunk, volt két-három helyzetünk, amiből gólt is szerezhettünk volna. Tudtuk, hogy a Rákócziban van három-négy olyan játékos, aki magasabb szinten is szerepelt már, nekik nem akartunk teret engedni, így próbáltuk nyomás alá helyezni az ellenfelet. A csapat hozzáállásával nagyon elégedett voltam, az idei szezon egyik legjobb játékát nyújtottuk és gólokat is rúgtunk.

Címkék: mol fehérvár, kaposvári rákóczi, nb3, labdarúgás, sport