Négy külföldi játékossal vág neki az új idénynek a Fino Kaposvár Extraligás férfi röplabdacsapata. Feladó posztra érkezett a 25 esztendős Nikolay Manchev, aki pályafutása során főként hazájában, Bulgáriában játszott, illetve egy szezont töltött Romániában. Karrierje kezdetén kétszer bronzérmes lett a bolgár kupában, és csapataival többször szerepelt a Bajnokok Ligájában, a CEV Kupában és a Challenge Kupában.

Két kubai légiósa is lesz a rekordbajnok csapatnak. A 22 éves kubai válogatott center, Tomas Lescay az előző idényben bronzérmet nyert a MAFC-BME gárdájával. Ez lesz a harmadik szezonja légiósként, a budapesti együttes előtt Tunéziában játszott, azt megelőzően pedig hazájában.

A feladó átló poszton bevethető Hermes Quevedo Hernández Kubában és Mexikóban is játszott korábban, valamint hazájában szép sikereket ért el strandröplabdázóként is. Bemutatkozhatott a válogatottban is, az előző szezonban pedig kubai csapatával bajnokságot nyert, és ő volt az együttes legponterősebb játékosa.

Colin Donisthorpe is a Fino Kaposvár csapatában játszik a következő szezonban. A 210 centiméter magas center eddig a hazájában, az amerikai egyetemi bajnokságban röplabdázott, az arizonai Ottawa Egyetem együttesében. Az előző idényben bajnoki címet ünnepelhetett együttesével, és bekerült az év csapatába is.

Címkék: átigazolás, fino kaposvár, röplabda, sport