Ötödik felkészülési mérkőzésén a második győzelmét aratta a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as labdarúgócsapata. A zöld-fehérek 1-0-ás félidő után, 3-0-ra nyertek szerda délután a Paks másodikszámú együttese ellen. A hazaiak góljait Ekker, Kálmán és Kovács szerezte.

A jövő vasárnapi bajnoki rajtra készülő zöld-fehérek szombaton a Vasas II ellen folytatják az előkészületi összecsapások sorát.

Kaposvári Rákóczi FC–Paksi FC II. 3–0 (1–0)

Kaposvár, Cseri úti edzőközpont, 100 néző.

Kaposvári Rákóczi FC: Ipacs (Mikler D., a szünetben) – Borbély Á., Gál M. (Heil, az 56. percben), Kocsis B., Böndi– Ekker, Grabarics (Pintér M., a szünetben), Horváth B. (Országh B. a szünetben), Zólyomi – Kálmán Sz. (Kovács L., a 70. percben), Bíró D. (Terestyényi, a 75. percben). Vezetőedző: Horváth Rudolf.

Paksi FC II.: Simon B. (Kovács F., a 62. percben) – Ádám D., Dibusz, Szekszárdi (Heisler, a szünetben), Görög (Osztermajer, a szünetben) – Lorentz (Libár, a szünetben), Horváth K. (Máté Cs., a 62. percben), Valter (Szécsi P., a szünetben), Nagy M. (Tóth K., a 70. percben) – Zoltán R. (Keringer a szünetben), Palóka (Szabó A. a szünetben). Vezetőedző: Kindl István.

Gólszerzők: Ekker (a 16. percben), Kálmán Sz. (az 57. percben – 11-esből), Kovács L. (a 86. percben).

Címkék: paks, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport