A felsőház küzdelmei közül kiemelkedett a Zsíroskönyér-Ferro rangadó, melyet végül nagy küzdelemben az előbbi nyert meg. Az élen álló Ebola immár a tizenhatodik győzelmét aratta, a Matracvarázs egyletét verték magabiztosan.  A Cefre csapata a Liberivel mérkőzött a fordulóban és kétgólos győzelmet ért el ellene.

Az alsóházban a Somogy Sportja gond nélkül gyűjtötte be ismét a három bajnoki pontot.  A QLR PC Bontó is így tett, ők a Kórház alakulatánál bizonyultak jobbnak. A Maker Autó szintén győztesen hagyta el a játékteret, a Gépész Kadétok volt a szenvedője gólratörő játékuknak.

A góllövőlistát továbbra is Németh Norbert a Ferro csatára vezeti, jelenleg 51 találatnál jár.

Focivilág Kupa eredményei:

Ebola-Matracvarázs 7-1
Góllövő: Pető 2, Decsi, Kulcsár, Vajda, Laczkó, Domokos, ill. Bunovácz.

A forduló első találkozóján magabiztos győzelmet aratott a listavezető. A Matracvarázs csak a mérkőzés elején volt egyenrangú partner, a későbbiekben az Ebola fokozatosan fölénybe került és hatgólos különbséggel nyert.

Cefre-Liberi 4-2
Góllövő: Hortobágyi 2, Sulcz 2, ill. Horváth M 2.

A sportszerű találkozón a Liberi szerezte meg a vezetést, de előnyét nem tudta megtartani, ellenfele a második játékrészben fordított a fokozatosan fáradó csapat ellen.

Zsíroskönyér-Ferro 5-4
Góllövő: Rákosa 2, Mátés, Balogh, Ceglédi, ill. Németh 2, Simon 2.

A meccs elején a Zsíroskönyér dominált, már 3-0-ra is vezettek. A második etapban kezdett zárkózni a Ferro, a vége izgalmasra és keményre sikeredett, de az egyenlítés nem jött össze.

Kórház-QLR PC Bontó 3-7
Góllövő: Verebélyi, Gazdag, Varga, ill. Pápai 2, Szőllősi 2, Horváth, Szőke B, Péterfai.

Már harmadik győzelmét szerezte meg a QLR PC Bontó gárdája a rájátszásban. Ezen az összecsapáson is magabiztosan, több góllal nyert gólratörő játékával.

Gépész Kadétok-Maker Autó 3-8
Góllövő: Kádár 2, Szücs, ill. Bogár 2, Mayer Barna 2, Mayer Balázs 2, Szorcsik, Bíró.

Hiába játszott gyorsabb játékot a fiatalabb gépészes csapat, a rutinosabb ellenfél a helyzeteit jobban kihasználva a maga javára döntötte el kettejük csatáját.

Somogy Sportja-VNFSZK 6-1
Góllövő: Kabelács 3, Balogh 2, Horváth R, ill. Horváth L.

Az első félidő közepéig tartotta a lépést a VNFSZK, innentől a fiatalos, lendületes Somogy Sportja játéka dominált, meggyőző fölényüknek köszönhetően megszerezték a három pontot.

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport