Remekül indult az országos playoff a 2009-es korosztály számára. Horváth Dániel tanítványai a Miskolc és a Békéscsaba ellen is győzni tudtak szombaton, így eldőlt, hogy vasárnap biztos éremért játszhatnak a fiatalok - írja a kapospolo.hu.

A KVK a vasárnapot az UVSE elleni csoportrangadóval kezdte, amit végül a fővárosiak nyertek, így a somogyiak számára az AVUS Szombathely következett a harmadik helyért. Hugó Dániel góljainak is köszönhetően végül magabiztosan, 6-3-ra nyertek a 2009-es csapat, így a kaposváriak nyakába került a bronzérem a Hajós Alfér Sportuszodában!

Szeretném kiemelni a csapat védekezését, amit több éve próbálunk csiszolgatni, hiszen úgy gondolom, hogy a jó védekezés a siker alapja! A Miskolc ellen 6, a Békéscsaba ellen 4 gólt kaptunk, az UVSE elleni első félidőben is kiválóan vizsgázott a védekezésünk, az AVUS pedig csak három találatig jutott ellenünk.  Ezen kívül szeretném kiemelni a csapat hozzáállását, elszántságát. Keményen dolgoztak egész évben edzésen, hogy a közösen felállított célokat elérjük. Rengeteget tettek azért, hogy megnyerjük a nagyon erős Dunántúli Bajnokságot és komoly koncentrációval, nagy fegyelemmel és még nagyobb kitartással megszerezzük az országos bronzérmet. Igazi csapatmunka volt, büszke vagyok a csapatomra. Kiválóan sikerült az “utolsó közös tánc” – így értékelte a szezont a csapat edzője, Horváth Dániel.

null

Gyermek III. Országos Playoff

Miskolci VLC – Blamax-Kaposvári VK 6-7 (2-4, 2-0, 1-1, 1-2)

Gólszerzők: Lövei 3, Tóbiás M., Tóbiás L., Dobszai ill. Hugó 3, Gregorovics 2, Kovács, Part.

Békéscsaba – Blamax-Kaposvári VK 4-13 (1-1, 0-5, 2-5, 1-2)

Gólszerzők: Rácz 2, Zimbran, Szabó ill. Hugó 3, Part 3, Tóth 2, Gregorovics, Hegedűs, Kovács, Berkes, Csonka.

Blamax-Kaposvári VK – UVSE 3-16 (1-1, 1-5, 1-7, 0-3)

Gólszerzők: Hugó, Kovács, Tóth ill. Pintér 5, Szalay 3, Prinz 3, Dávid 2, Dobricza 2, Kenyeres.

Bronzmérkőzés: Blamax-Kaposvári VK – AVUS 6-3 (1-0, 0-0, 3-2, 2-1)

Gólszerzők: Hugó 3, Gregorovics, Kovács, Part ill. Nagy, Kovács, Márkus.

A csapat tagjai: Ale Sándor, Gregorovics Mátyás, Berkes Adrienn, Tóth Nimród, Magyar Zalán, Kovács Dominik, Hegedűs Balázs, Szántó Gergő, Gundy Lőrinc, Hugó Dániel, Hegedűs Barna, Csonka Noel, Part Kristóf, Budai Bendegúz, Tahin Balázs.

Címkék: horváth dániel, kaposvári vízilabda klub, vízilabda, sport