Az idei szezon végét követően már a következő idény előkészítésén dolgozik a KKK vezetősége. A csütörtöki bejelentést követően eldőlt, hogy az élvonalbeli együttes innentől Kometa-Kaposvári Kosárlabda Klub néven fog szerepelni, így még stabilabb körülmények között dolgozhat majd az egyesület, amelynek két évtized után lett ismét névadó szponzora.

- Bízom benne, hogy együtt olyan sikereket fogunk elérni, amire mindkét fél büszke lehet majd - mondta köszöntöjében a Kometa-KKK ügyvezetője, Puska Zoltán.

Giacomo Pedranzini, a Kometa 99' Zrt. ügyvezető igazgatója szerint fontos, hogy minél több gyerekkel szerettessék meg a mozgást. Ezért is támogatják kiemelten a sportot.

Kaposvár polgármestere, Szita Károly pedig arról beszélt, hogy az élsportnak köszönhetően egyre többen fordulnak a szabadidősportok irányába, amely elengedhetetlen az egészséges életmódhoz.

null

A megyeszékhely kosárlabdázói a mögöttünk hagyott szezonban a kilencedik helyen fejezték be pontvadászatot és innen szeretnének előrébb lépni a következő bajnokságban, akkor már Kometa-Kaposvári Kosárlabda Klub néven.

Címkék: kometa, szponzoráció, kaposvári kk, kosárlabda, sport