Egész nap sport és művészeti programokkal várják az érdeklődőket vasárnap a Városligetben. A fesztivál alkalmával a helyi sport- és kulturális egyesületek, intézmények mutatkoznak be. Emellett az esemény folyamán végig kivetítőn lehet követni a Giro d'Italia harmadik szakaszának eseményeit, a mezőny pedig elhalad a fesztivál területe mellett, a Vásártéri úton, így élőben is lehet látni majd a világsztár bringásokat. A programok délelőtt 10:00-tól egészen 16:00-ig tartanak majd.

A nap folyamán bemutatkoznak a város sport- és művészeti egyesületei, társulatai, valamint kulturális intézményei. Mindannyian egy-egy sátorban lesznek megtalálhatóak a Városliget területén, ahol bemutató edzéseket tartanak, az edzők válaszolnak az érdeklődők kérdéseire, sőt, akár ki is próbálhatják a különboző sportágakat a vállalkozó szellmű fiatalok, gyermekek. A látogatók emellett élsportolókkal is találkozhatnak a nap folyamán, a sportágak igyekeznek sztárvendégekt hívni. Itt lesz például az áprilisi, budapesti birkózó Európa-bajnokságon aranyérmes Fritsch Róbert.

null

A Liszt Ferenc Zeneiskola is várja majd az érdeklődőket a sátruknál, ahol a kiállított hangszereket is ki lehet próbálni, vagy akár be is lehet iratkozni. A programokat is egy színvonalas előadás vezeti fel, ugyanis a Kaposvári Fúvószenekar műsora nyitja meg a fesztivált.

A Takáts Gyula Könyvtár is ott lesz a Városligetben, akiknél könyveket lehet kölcsönözni, illetve szintén biztosítanak beiratkozási lehetőséget is, sőt, akár társasozni is lehet majd náluk.

A fesztivál területén lesz egy színpad is, ahol egymást érik majd a különböző bemutatók, előadások. Egyebek mellett rövid beszélgetésekben bemutatkoznak a sportcsapatok, intézmények, illetve fellépnek majd a táncegyesületek, a Roxínház és a Liszt Ferenc Zeneiskola tanítványai is. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési osztálya is ott lesz a Városligetben, a hatóság munkatársai BikeSafe regisztrációt tartanak majd.

Akik ott lesznek a Városligetben:

- a Kaposvári Kosárlabda Klub
- a Fino Kaposvár SE férfi röplabda klub
- az 1. MCM-Diamant Kaposvár Női Röplabda Club
- a Kaposvári Vízilabda Klub
- a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola szakosztályai
- a Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia
- Kaposvári Bástya Sportegyesület
- a Crystal SC
- az LSC Ritmikus Gimnasztika SE
- a Bakó-Sas Fitnesz SE
- a BNK Tánc Sportegyesület
- Ametiszt Tánc-Sport Egyesület 
- az NDC
- a Takáts Gyula Könyvtár
- a Liszt Ferenc Zeneiskola
- a Roxínház

Címkék: művészet, városliget, fesztivál, kaposvár, sport