A Balatonfüred elleni hazai vereség után Andráshidán javíthatott a Kaposvári Rákóczi FC NB III-as labdarúgócsapata. A gólnélküli első félidő után szinte azonnal előnybe kerültek a somogyiak: Grabarics Máté beadására Pintér Norbert érkezett, s könnyedén fejelt a kapuba.

Közel egy órányi játék után jött az újabb gól: Pintér Norbert lövését még védte Kiss Bence, a kipattanóra Harsányi Dániel ért oda elsőként, akik öt méterről passzolt a hálóba, majd nem sokkal később eldőlt a három pont sorsa miután a Kondor Kristóf visszahúzásáért megítélt büntetőt Pintér Norbert értékesítette.

A folytatásban akár tovább nőhetett volna a különbség, azonban több nagy lehetőség is kimaradt, de a zöld-fehérek így is magabiztosan szerezték meg a három pontot.

Tarr Andráshida SC–Kaposvári Rákóczi FC 0–3 (0–0)

Andráshida, 100 néző. V.: Horváth P. (Szalai D., Sáfárik).

Tarr Andráshida SC: Kiss B. – Pataky, Dömötörfy, Czafit (Sipos R., a szünetben), Karóczkai – Ábrahám – Novák (Fekete F., a 88. percben), Németh R., Czotter (Szekeres, a 84. percben), Szabó M. – Szinay. Vezetőedző: Dobos Sándor.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Lakatos G., Gál, Harsányi (Czuczi, a 88. percben) – Borbély Á., Kálmán Sz. (Böndi, a szünetben), Grabarics, Orsós T. (Kondor, a szünetben) – Pintér N., Vladul (Jancsó B., a 73. percben), Ekker (Zólyomi, a 82. percben). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gólszerzők: Pintér N. (a 47. és a 69. percben – a másodikat 11-esből), Harsányi (az 59. percben).

Sárga lap: Ábrahám (az 53. percben), Karóczkai (az 55. percben), Sipos R. (a 73. percben), illetve Kálmán Sz. (a 42. percben), Borbély Á. (az 56. percben), Harsányi (a 70. percben).

Nagy Tamás: Megoldottuk a kötelező feladatot. A győzelem mindig értékes, bárki is legyen az ellenfél. Sok helyzetet dolgoztunk ki, de sokszor pontatlanok voltunk a végjátékban, főleg az első félidőben. Összességében nem vagyok elégedetlen, de úgy érzem, hogy a csapat vesztett az erényéből az őszhöz képest. Minőségben előre léptünk, de az agilitás hiányzik, sokszor öncélúak a játékosok.

Címkék: andráshida, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport