A Kaposvár Nyíregyházán aratott csütörtöki négyszettes sikerével 2-1-re vezet a női röplabda Extraliga negyeddöntőjében.

A vasárnap Kaposváron folytatódó párharcban így három találkozó után is kizárólag vendéggyőzelem született.


Női Extraliga, negyeddöntő, 3. mérkőzés:

Fatum-Nyíregyháza – 1. MCM-Diamant Kaposvár 1:3 (-20, 16, -16, -18)
Nyíregyháza, Continental Aréna, 542 néző. V: Bátkai-Katona, Halász.

FATUM: Radosová 18, Bodovics 8, Radonjics 12, Vasileva 10, Pintér 4, Cicic 3. Csere: Tóth F., Tóth D. (liberók), Milanová 4, Vaida 6. Vezetőedző: Szasa Nedeljkovic

DIAMANT: Wirth 9, Basnakova 13, Szedmák 10, Lemmens 16, Grbac 7, Matics 16. Csere: Szpin (liberó), Hegyi, Budai. Vezetőedző: Vincent Lacombe.

Az egyik csapat harmadik győzelméig tartó párharc állása: 2-1, a Kaposvár javára.

Szasa Nedeljkovics: – Kritikus helyzetekben ellenfelünk jobban koncentrált, és a fontos valamint a hosszú labdameneteket rendre a kaposváriak nyerték. Nincs más választásunk, nyernünk kell ismét idegenben, hogy visszatérjünk az ötödik találkozóra Nyíregyházára.

Vincent Lacombe: Örülök, hogy sikerült a saját játékunkat játszani, és ezt a mérkőzés teljes terjedelmében fent tudtuk tartani. Fontos, hogy ha ezt a szintet tudjuk tartani, akkor képesek vagyunk a győzelemre. Ma este a legjobb játékosunk nem volt jó formában, de szerencsére a csapat többi tagja hozzátette a saját teljesítményét a győzelemért. Következő mérkőzést otthon játszunk, amire felkészültnek kell lennünk. A legnehezebb feladat, amikor be kell fejezni egy párharcot.

Címkék: fatum nyíregyháza, extraliga, 1.mcm-diamant kaposvár, sport