Jól kezdte a Kaposvári Vízilabda Klub a Budapest Honvéd elleni szombati bajnokit - kezdi összefoglalóját a kapospolo.hu. A hazaiak Aleksa Petrovski találatával ragadták magukhoz a vezetést, amire Hosnyánszky Norbert révén hamar válaszoltak a vendégek. A negyed vége aztán Vindisch Ferenc talált be, így a KVK-nál volt az előny nyolc percnyi játék után.

Gólgazdag folytatást hozott a második felvonás. Előbb Ekler Bendegúz egalizált büntetőből, majd Varga és Petrvoski góljaival meglépett a Kaposvár. Hiába azonban a kétgólos vezetés, Manhercz Ádámék még a szünet előtt ledolgozták a hátrányukat, így 5-5-ről folytatták a felek.

A harmadik játékrészben is lendületben maradtak a vendégek. Fejős és Sugár is feliratkozott a gólszerzők közé, és hiába szépített Dobos Dávid, két másodperccel a negyed vége előtt Hosnyánszky vette be Csoma kapuját, így a Honvéd 8-6-ra vezetett a zárófelvonás előtt.

Tovább nőtt a különbség a felek között a folytatásban, innen pedig már nem volt visszaút a KVK számára. A fővárosiak végül 12-8-ra diadalmaskodtak, a kaposváriak pedig visszacsúsztak a tabella kilencedik helyére.

E.ON Férfi Vízilabda OB I - 23. forduló 8-12 (2-1, 3-4, 1-3, 2-4)

Gólszerzők: Dobos 2, Petrovski 2, Vindisch, ifj. Berta, Varga, Langiewicz ill. Kiss 2, Hosnyánszky 2, Manhercz 2, Ekler 2, Fejős, Sugár, Fekete, Hessels.

Címkék: OB I., Honvéd, KVK, vízilabda, sport, Kaposvár