Immár harmadik éve bizonyult a somogyi klub az országban a harmadik legeredményesebb RG egyesületnek a Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség listáján. Hazánkban 60 RG egyesületet tevékenykedik, ebből 25 egyesületnek sikerült pontot gyűjtenie a megadott szövetségi versenyeken.

Az LSC RG SE kiemelkedő eredményeket ért el minden kategóriában. I. osztályban az 5. helyezett, II. osztályban és III. osztályban is a harmadik legeredményesebb klub lett 2021-ben. Ehhez még hozzájöttek Farkas Júlia felnőtt válogatottban nyújtott szerepléséért és eredményességéért járó plusz pontok, így alakult ki a végső országos sorrend.

Az évek óta tartó eredményesség fényét emeli az a tény, hogy az egyesület valamennyi edzője (Balogh Orsolya, Oláh Dóra, Boros Ninetta) főállása mellett szenvedélyből végzi edzői munkáját.



A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Balogh Orsolya az egyesület elnöke, vezető edzője pedig hetedik éve tagja a Szövetség Technikai Bizottságának, az új olimpiai cikluban pontozóként is segíti az LSC illetve a Szövetség munkáját - írja sajtóközlményében a LSC RG SE.

Címkék: Magyar Ritmikus Gimnasztika Szövetség, LSC Ritmikus Gimnasztika Sportegyesület, Kaposvár