Hazai gólokkal indult a Szeged - Kaposvár OB I-es férfi vízilabda mérkőzés, de Mijics Dávid és Juhász-Szelei Norbert találataival tapadt ellenfelére a KVK - kezdi összefoglalóját a somogyi klub honlapja. Mijics büntetőből egalizált a második negyed elején, majd Kardos találata után a somogyiak amerikai légiósa, Kacper Langiewicz állította be a 4-4-es félidei eredményt.

Nem indult jól ugyanakkor a vendégek számára a harmadik negyed. A kaposváriak támadójátéka akadozott, miközben a Tisza-partiak sorra lőtték a gólokat, így Kiss Csaba tanítványai megléptek 7-4-re. Petrovski, majd Juhász-Szelei hozta vissza a meccsbe a KVK-t, de ezután ismét a hazai szurkolók ugorhattak talpra, hiszen a negyedik negyed előtt hárommal mentek övéik.

Az utolsó felvonásban nagyot küzdöttek Surányi László tanítványai. Három perccel a vége előtt fel is zárkóztak egy találatra, de Lakatos lövése végleg eldöntötte a bajnoki pontok sorsát. A Szeged ezzel visszavágott a novemberi vereségért, amikor is épp úgy 10-8-as hazai sikerrel zárult a csapatok összecsapása, mint most.

E.ON Férfi Vízilabda OB I – 20. forduló

Szegedi VE–Kaposvári VK 10–8 (3–2, 1–2, 5–2, 1–2)

Szeged, Tiszavirág uszoda, 100 néző. Vezette: Kun Gy., Csanádi Zs.

Szegedi VE: Gyapjas – Sánta (1), Kardos (1), Tóth Gy., Bóbis B. (2), Kürti (3), Vékony Á. Csere: Pörge, Baj, Horváth Zs., Boros, Hajdu A., Lakatos S. (3).Vezetőedző: Kiss Csaba.

Kaposvári VK: Csoma – Petrovski (2), ifj. Berta J., Jajcinovic, Mijic (2), Vindisch (1), Horváth Á. Csere: Langiewicz (1), Palatinus, Dobos D., Juhász-Szelei (2), Varga B. Vezetőedző: Surányi László.

Gól emberelőnyből: 9/1, illetve 11/2.

Gól ötméteresből: –, illetve 1/1.

Kiállítva, végleg cserével: Hajdu A. (27. p.).

Kipontozódott: Horváth Zs. (29. p.).

Címkék: OB I., Szeged, KVK, vízilabda, Kaposvár, sport