A Sportpálya 2004 Egyesület Farsangi Kupájának is a mezőcsokonyai iskola tornacsarnoka adott otthont, amelyen ezúttal 10 csapat vett részt.

A teremlabdarúgó tornán a megszokott csapatok mellett Zimány két együttessel is képviselte a települést, és visszatért a mezőnybe a Nyugat FC is. Noha ezúttal is 15 csapattal tervezte a lebonyolítást a szervezőgárda, az utolsó pillanatban néhány gárda visszamondta az indulást, így végül két ötös csoportban mérkőztek a felek.

Az első kvintettben a télen nagyon aktív Vuvuzela végzett az élen, mindössze egy döntetlen csorbította a hibátlan mérleget. Mögötte a QLR PC Bontó lett a második, harmadik helyen a Zimány második csapata jutott tovább. A csoportgyőztesek egyből az elődöntőbe kerültek, a 2-3. helyezett a középdöntőben vívott keresztjátékot a B csoport hasonló helyezettjeivel.

A másik ágon a Kaposfő hibátlan mérleggel nyerte a csoportot, a Dream Team másodikként, a Cefre harmadikként lépett a kieséses szakaszba. A Dream Team a Zimány második csapata ellen gólzáporos sikerrel jutott a négy közé, a Cefre viszont kicentizte, 1-0-val lépett túl a QLR PC Bontón.

A döntőbe jutásért mindegyik csata feszült, éles küzdelmet hozott, a Dream Team a Vuvuzelát, a Kaposfő a Cefrét múlta felül egyetlen találattal. A bronzmeccsen az elfáradt Cefre 1-0 arányban kikapott a Vuvuzelától.

A fináléban aztán újra összecsapott a Kaposfő és a Dream Team, ám ezúttal sokkal szikrázóbb csatát vívtak, mint a csoportrangadón, és fordított előjellel végződött, a 6-2-es vereség után a döntőben 5-2-re a Dream Team nyert, visszavágva a csoportkudarcért.

Két különdíj is gazdára talált, a gólkirály a győztes együttes csatára, Kuti Krisztián lett 14 találattal, míg a torna kapusának a Kaposfő hálóőrét, Sulcz Richárdot választották a szervezők, utóbbi kiváló védései mellett két gólt is szerzett.

Címkék: Sportpálya, Dream Team, torna, kupa, kispálya, labdarúgás