A címvédő és listavezető Pénzügyőr saját csarnokában 3-1-re nyert az előző idényben ezüstérmes és most is a második helyen álló Fino Kaposvár ellen a férfi röplabda Extraliga alapszakaszának vasárnapi játéknapján.

Férfi Extraliga:

Pénzügyőr SE – Fino Kaposvár 3:1 (–25, 15, 19, 13)

Budapest, Kőér utca, 187 néző. V: Tillmann, Ujházi.

PÉNZÜGYŐR: Pedro 10, Magyar 5, Dávid Cs. 10, Gacs 2, Kovács Z. 19, Kiss D. 12. Csere: Feliciano (liberó), Rása 9, Szabó V., De Sousa. Vezetőedző: Jókay Zoltán.

FINO: El Azhari 10, Sandoval 12, Hubicska 6, Bögöly 16, Ouyachi 7, Garchet 1. Csere: Bozóki (liberó), Iván B., Radovics, Kiss M. Megbízott edző: Demeter György.

Edzői értékelés

Jókay Zoltán: – Az első játszmában igazából nem tudom mi volt…a Kaposvár keményen szervált, amivel meglepett minket. Nagyon sok pontot tudtak ebből szerezni, illetve rengeteget hibáztunk. Aztán az első játszma második felében elkezdtünk feléledni és elkezdtük azt játszani, amit elterveztünk. Már-már úgy tűnt, hogy esetlegesen egy nagy fordítással megtudjuk szerezni a játszmát, de a végjáték nem sikerült. Utána úgy gondolom, hogy végre rátaláltunk a helyes útra és végig koncentrálva behúztuk a mérkőzést. Örülök, hogy három pontot szereztünk.

Demeter György: – A második játszmától agresszíven nyitó Pénzügyőr irányította a játékot. Az első szettben mutatott játékunkat nem tudtuk folytatni, sajnálom, hogy a végére figyelemben is elfáradtunk.

Címkék: pénzügyőr, fino kaposvár, röplabda, sport