Jó iramban kezdődött a Kaposvári Rákóczi FC nemzetközi felkészülési meccse, Nagy Tamás csapata Bíró Dominik révén már az ötödik percben megszerezte a vezetést. A lendvai gárda 30 perccel később egyenlített, miután egy szögletet követően Borbély Ákosról a saját kapujába pattant a labda.

"Azt gondolom, hogy az adott helyzetben, hogy nagyon sok a hiányzó - mi is csak egy komplett csapatot tudtunk kiállítani - a felkészülésünk jelenlegi időszakában ez egy tökéletes állomás volt, azt gondolom, hogy minden igényt kielégített, amire szükségünk volt. Egy küzdelmes mérkőzés volt és a csapat azt, amit kértem megvalósította." - nyilatkozta Boér Gábor, a NK Nafta Lendava vezetőedzője.

A második félidő kevés gólhelyzetet és kemény taktikai csatát hozott, a sok hiányzóval felálló csapatok nem tudták eldönteni a mérkőzést, így az egy igazságosnak mondható, 1-1-es döntetlennel zárult.

"Nagyon jól mentünk bele a mérkőzésbe, az első 30 perc az úgy alakult, ahogy elterveztük, megvoltak a helyzeteink, ha ezeket berúgjuk, akkor akár nagyobb előnnyel is mehetünk a szünetre. A második félidőben egy kicsit elfáradtunk, pontatlanok voltunk, de mentünk, csináltuk, úgyhogy azt gondolom, rendben volt ez a mérkőzés." - válaszolta kérdséünkre Kálmán Szilárd, a Kaposvári Rákóczi FC próbajátékosa.

A zöld-fehér alakulatot legközelebb holnap szólítják pályára. A hétvégi edzőmeccsen a kaposváriak a szintén harmadosztályú Gerjennel csapnak össze.

Címkék: Kaposvári Rákóczi FC, labdarúgás, sport