A női Extraliga 8. fordulójának záró mérkőzésén a címvédő Fatum-Nyíregyháza háromszettes győzelmet aratott az 1. MCM-Diamant Kaposvár ellen.

Női Extraliga

Fatum Nyíregyháza – 1. MCM-Diamant Kaposvár 3:0 (18, 22, 19)

Nyíregyháza, Continental Aréna, 300 néző. V: Jámbor, Árpás.

FATUM: Radosová 19, Lászlop 4, Glavinic 7, Vaszileva 17, Pintér 12, Cicic 6. Csere: Tóth F. (liberó), Tóth D., Vaida. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

KAPOSVÁR: Szedmák 10, Lemmens 4, Grbac 5, Basnyakova 14, Wirth 3, Matics 6. Csere: Hegyi (liberó). Vezetőedző: Vincent Lacombe.

Edzői értékelés

Németh Szabolcs: – Felszabadultan, jó játékkal nyertük a mai találkozót, szeretném ha a jövőben ez a teljesítmény állandósulna. Ki kell emelnem Marija Cicic teljesítményét, aki három napja csatlakozott csak hozzánk, de remekül játszott. Örülök a győzelemnek, a fő prioritás nálunk mostantól a bajnokság, szeretnénk az alapszakasz végén az első helyen állni.

Vincent Lacombe: – Nehéz elfogadni, hogy 3:0-ra kaptunk ki a mai mérkőzésen. Közel voltunk a Fatum-Nyíregyházához, de a kritikus helyzetekben sokat rontottunk. Mai játékunkban hiányzott az a plusz, amellyel meglepetést tudtunk volna okozni.

Címkék: nyíregyháza, 1.mcm-diamant kaposvár, sport, röplabda