A Kazincbarcika nagy csatában, öt játszmát követően kerekedett a vendég Fino Kaposvár fölé a férfi röplabda Extraligában vasárnap. A hazaiak kétszer kerültek szetthátrányba, de egyenlítettek, majd a döntő játszmában jobbnak bizonyultak a vendégcsapatnál.

A Vegyész csütörtökön aranyjátszmában ejtette ki a somogyiakat a Magyar Kupa elődöntőjében, így a Fino négy napon belül másodszor maradt alul a Kazincbarcikával szemben.

A kaposváriaknál egyébként egy új játékos is feltűnt a vasárnapi mérkőzésen. A feladóként bevethető szerb Nedeljko Radovic az OK Mladi Radnik együttesétől érkezett. Az átigazolást egyelőre a klub még nem jelentette be, de a mai meccsen csereként már pályára is lépett a 26 esztendős röplabdázó. 


Vegyész RC Kazincbarcika-Fino Kaposvár 3-2 (-23, 22, -23, 22, 11)

Kazincbarcika, 250 néző. V.: Szabó, Szarka.

VRCK: Moraes 7, Páez 5, Ciupa 15, Juhász 11, Szabó 17, Blázsovics 22. Csere: Dudás (liberó), Csizmadia, Péter, Bibók. Vezetőedző: Toronyai Miklós.

Fino: Ouyachi 1, Garchet 4, Hubicska 14, Sandoval 16, Milovanovic 18, Bögöly 10. Csere: Bozóki (liberó), Vasquez 6, Kiss 1, Radovic 1. Megbízott edző: Demeter György.

Címkék: vegyész rc kazincbarcika, fino kaposvár, röplabda, sport