A Mezőcsokonyán másodszor megrendezett téli teremlabdarúgó torna népes közönséget vonzott, a sportcsarnok lelátói zsúfolásig teltek. A tornán a fiataloké volt a főszerep, bőven képviseltette magát a tizenéves korosztály is. A mérkőzések többnyire sportszerű keretek között zajlottak, de az új esztendő hozott némi feszültséget a parkettre, így folyamatosan akadt munkája a játékvezetőknek. Ahogy nőtt a tét, úgy sokasodott a fegyelmezetlenségek száma is, de a rendezők kézben tartották az eseményt, és a sportbarátság a pályán is megoldott pár konfliktust.

Az első csoportban a hangzatos nevű Vuvuzela meggyőző játékkal végzett az első helyen, és már ekkor látszott, hogy döntőre készül a csapat. Mögötte a Gold Boys jutott tovább a második helyen, érdekesség, hogy negatív gólkülönbséggel. Harmadik lett a nevét meghazudtolóan sportszerű Tirpák FC, őket követte az AC Nagybajom és az Inazuma.

A második csoportban a Sevilla Sekanál lett az első, hibátlan mérleggel, és rengeteg futással. Itt a Ferro FC csípte el a második helyet, mögöttük Tilaj, Mezőcsokonya A, és Cefre volt a sorrend. Utóbbi három csapat ugyanolyan mérleggel zárt, körbeverés után.

A harmadik ötösben is akadtak kiélezett találkozók, végül a Dream Team futott be az első helyre a maximálisan megszerezhető 12 ponttal, mögötte a Kecelhegy örülhetett továbbjutásnak. A QLR PC Bontó nem sokkal maradt le a második helyről, a Mezőcsokonya B együttese a rutinra épített, a torna legidősebb keretével győzelemmel kezdtek, aztán elfogyott az erő.

A második helyezettek körmérkőzésén a Ferro magabiztosan hozta mindkét találkozóját, és az elődöntőben is óriási mérkőzést vívott a Dream Teammel. Itt büntetőkkel dőlt csak el a fináléba jutás, hajszállal a Dream Team volt a jobb.

A másik ágon a Vuvuzela szintén nagy meccsen verte a Sevilla Sekanált, amely végül a bronzcsatában is alul maradt 2-0 arányban, a Ferroval szemben.

A fináléban aztán igazi ki-ki mérkőzésen látványos támadások jellemezték a játékot, pattanásig a színvonalas összecsapáson a rutinosabb, gyorsabb Dream Team győzedelmeskedett, 4-1 arányban, de az eredmény csalóka, a végéig nyílt volt az ütközet.

Két különdíj is gazdára talált, a gólkirály a győztes együttes csatára, Baranyai Dániel lett 8 találattal, míg a torna kapusának a Vuvuzela hálóőrét, Tompa Lászlót választották a szervezők.

Címkék: Drem Team, Sportpálya 2004 Egyesület, újév, Mezőcsokonya, labdarúgó, terem, torna