A másodosztályban érdekelt Aqvital FC Csákvár ellen kezdte a téli edzőmérkőzések sorozatát az NB III. Nyugati csoportjának tavaszi folytatására készülő Kaposvári Rákóczi FC.

A hazaiak kimaradt helyzetekkel kezdték a mérkőzést, amire az ex-kaposvári Murai góllal válaszolt, majd a második félidő elején Kártik is betalált, míg a zöld-fehéreknek büntetőből sem jött össze a szépítés.

null

A somogyiak szombaton 13 órától a Szekszárdot fogadják a Cseri úton.

Nagy Tamás, vezetőedző, Kaposvári Rákóczi: – A felkészülés szempontjából irreleváns az eredmény, de a morál szempontjából mindig jó a siker. Ez most nem jött össze, hiszen ezúttal is az jellemzett minket, ami ősszel: kidolgoztuk a helyzeteket, de nem éltünk velük. Ez a meccs akár lehetett volna öt-három is a javunkra, de még tizenegyest is hibáztunk. Azt gondolom, hogy partiban voltunk, a játékosok jól oldották meg a feladatokat. Tudjuk, hogy sok mindenen kell még javítanunk, így ezen fogunk dolgozni az előttünk álló hetekben. Annak örülök, hogy a csapatban megmaradt a harci szellem. Bizakodó vagyok a tavasszal kapcsolatban, de találnunk kell valakit, aki értékesíti a helyzeteket.


Kaposvári Rákóczi FC–Aqvital FC Csákvár 0–2 (0–1)

Kaposvár, Cseri úti sportcentrum. V.: Zierkelbach.

Kaposvári Rákóczi FC, I. félidő: Pogacsics – Zólyomi, Harsányi, Lakatos G., Borbély Á. – Kálmán Sz., Mayer M. – Kondor K., Pintér N., Bíró D. – Eleven. II. félidő: Ipacs – Borbély Á. (Palkovics, a 62. percben), Kaszás, Lakatos G., Laczkó – Szederkényi, Sinkovics – Orsóst T., Ország, János N.– Jancsó B. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Aqvital FC Csákvár: Zelizi (Papp Zs., a szünetben) – Major G., Dulló, Vaskó (Koval, a szünetben), Körmendi – Tamás N., Magyar (Baracskai, az 55. percben), Ominger (Bakos, az 55. percben), Bencze (Kalmár B., a szünetben) – Kártik, Murai. Vezetőedző: Mónos Tamás.

Gólszerzők: Murai (a 31. percben), Kártik (a 49. percben).

Címkék: csákvár, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport