A somogyiak tavasszal még bronzérmesek voltak a Magyar Kupában, de ezúttal csak a legjobb nyolcig jutottak.

Vincent Lacombe csapatának ez volt az utolsó mérkőzése a 2021-es évben.

Az összecsapást ezúttal is élőben közvetítettük!


MVM Női Magyar Kupa-negyeddöntő, visszavágó:

1. MCM-Diamant Kaposvár – Vasas Óbuda 2:3 (19, –12, 20, –20, –12)

Kaposvár Aréna, 120 néző. V: Mezőffy, Varjasi.

KAPOSVÁR: Szedmák 11, Lemmens 16, Grbac 5, Basnakova 22, Budai 3, Matics 8. Csere: Szpin (liberó), Hegyi. Vezetőedző: Vincent Lacombe.

VASAS: Bojko 18, Kalicanin 6, Bannister 18, Török 16, Abdulazimova 19, Király-Tálas 7. Csere: Bamba, Stankovics (liberók), Vezsenyi, Fábián. Vezetőedző: Giannisz Atanaszopulosz.

Edzői értékelés

Vincent Lacombe: – Szépen küzdöttünk a mérkőzés végéig. A Vasasnak több lehetősége volt belenyúlni a meccsbe. Egy-két játékos jelentette a különbséget. Sok fiatal játékosunk van, ami nem kifogás, hanem meg kell tanulnunk nagy mérkőzéseken győzedelmeskedni. Nagy fegyvertény, ha egy csapat szezon közben minőségi igazolásokkal tudja erősíteni a keretét.

Giannisz Atanaszopulosz: – Gratulálok a csapatnak, mert sikerült győzelemmel hozni az ősz legfontosabb mérkőzését. Nehéz találkozóra számítottam, az elején nehezen alkalmazkodtunk a Kaposvár megváltozott felállásához, ellenfelünk pedig jól is nyitott, de úrrá tudtunk lenni a nehézségeken. Örülök, hogy Taylor győztes meccsen, jó teljesítménnyel debütált.

Címkék: vasas, magyar kupa, 1.mcm-diamant kaposvár, sport