A téli teremlabdarúgó tornára főként a megyéből érkeztek játékosok, és három csoportban zajlottak a küzdelmek. A futsal szabályok szerint lebonyolított eseményre sokan látogattak ki a környező falvakból, a helyszínt a település általános iskolájának tornacsarnoka biztosította.

Végül a Kecelhegy zárt a negyedik helyen, a harmadik helyért járó díjat a főként toponári labdarúgókból álló Sevilla Sekanál vehette át, míg az ezüstérem az Unexpected gárdájának jutott. A torna győztese a Kuti SE lett, és két különdíj is gazdára talált, a gólkirály a győztes együttes csatára, Kuti Krisztián lett 11 találattal, míg a torna kapusának a Sevilla Sekanál hálóőrét, Szira Gábort választották a szervezők.


a Sportpálya 2004 Egyesület felvételeia Sportpálya 2004 Egyesület felvételeia Sportpálya 2004 Egyesület felvételeia Sportpálya 2004 Egyesület felvételeia Sportpálya 2004 Egyesület felvételei
a Sportpálya 2004 Egyesület felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Az egyesület elnöke, Kiss Ernő elmondta: a járványügyi szabályok betartásával rendezték meg a tornát, és örömmel vették, hogy népes mezőnyt sikerült összehozni, már jóval a torna kezdete előtt meglett a maximálisan nevezhető csapatlétszám. A mérkőzések sportszerű keretek között zajlottak, kiállítás nélkül ért véget a rendezvény, egyetlen mérkőzésen sem jött össze az öt fault, ami után büntetőt rúghatott volna az ellenfél.

A szervezők már gőzerővel készülnek az év legrangosabb kispályás eseményére, a két ünnep között zajló M-car Bérautó Kupára, amelyre 30 csapat nevezését fogadják el, és amely torna a dél-Dunántúl legnagyobb teremfoci rendezvénye az ünnepi időszakban.

Címkék: Mikulás Kupa, Sportpálya 2004 Egyesület, futsal, terem, torna, labdarúgó, kispálya