A Diamant játéka az első szettben még akadozott a TFSE ellen, de a folytatásban már magabiztosabbak voltak Vincent Lacombe tanítványai.

A visszavágót december 4-én rendezik a Kaposvár Arénában.


TFSE – 1. MCM-Diamant Kaposvár 0:3 (–23, –12, –16)

Győri út, 55 néző. V: Csizmarik, Villás.
TFSE: Kökény N. 1, Radomszki 5, Török P. 4, Poór 5, Villányi 5, Budaházy 1. Csere: Hábetler (liberó), Smits van Oyen 3, Nagy V. 2, Halla P. 2, Halla G. 2, Czakó. Vezetőedző: Csépke Gábor.
DIAMANT: Tóth J. 5, Lemmens 5, Grbac 3, Matic 8, Wirth 3, Szedmák 13. Csere: Szpin, Hegyi (liberók), Honfi, Boshnakova 5, Budai 7. Vezetőedző: Vincent Lacombe.

Edzői értékelés

Csépke Gábor: – Gratulálok és köszönöm a lányoknak a mérkőzésen mutatott játékot, hozzáállást. Az első szettben megleptük a vendégeket minden játék elemmel, kifejezetten magas színvonalon mezőnyöztünk. Jók voltak a szerváink. Második harmadik szettben is úgy gondolom az eredmény nem minden esetben tükrözi a pályán látottakat. Próbáltam pihentetni a játékosaimat és lehetőséget adni mindenkinek. Nekünk az igazán fontos mérkőzés szombaton lesz!

Vincent Lacombe: – Legfontosabb, hogy három szettben sikerült győzedelmeskedni ma este, és lehetőséget tudtunk adni a fiataloknak.

Címkék: tfse, magyar kupa, sport, 1.mcm-diamant kaposvár