A hazaiak már a 19. percben - egy védelmi hiba után - megszerezték a vezetést, de kicsit több mint negyed órával később már 1–1 állt az eredményjelzőn, miután János Norbert bevette Héninger Bendegúz kapuját - írja a rakoczifc.hu. A fordulás után, a hajrában - a csereként pályára lépett - Rédling Csanád Szabolcs is betalált, így a veszprémiek otthon tartották mind a három bajnoki pontot.

"A csapat, még ebben az összetételében is - Gál Mátyás, Harsányi Zoltán és Zvara Dávid sérülés miatt nem lehetett ott a pályán, Szederkényi Ádám pedig betegség után vállalta a szereplést - 50-55 percig stabil játékot mutattunk. Megvoltak a helyzeteink ahhoz, hogy átvegyük a vezetést, a döntő pillanatokban azonban rossz döntést hoztak a labdarúgóink. Igaz, az ellenfelünk előtt is adódtak lehetőségek, s ahogy az általában lenni szokott, ők egyet ki tudtak használni" - nyilatkozta Nagy Tamás vezetőedző.

 

VLS Veszprém–Kaposvári Rákóczi FC 2–1 (1–1)
Veszprém. V.: Szommer A. (Deme R., Székely G).

VLS Veszprém: Héninger B. – Dobsa G., Gulyás G., Major N., Gálfi Z., Somogyi R., Kovács D., Varga M. (Krebsz M. a 61. percben), Baldauf K. (Nagy R. a 82. percben), Vass Sz., Zachán P. (Rédling Cs. a 70. percben). Vezetőedző: Pető Tamás.

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics K. – Zólyomi D., Mayer M., Lakatos G., Czuczi P., Borbély Á. – Kondor K., Szederkényi Á. (Balogh A. a 69. percben), Pintér N. (Orsós T. a 89. percben), Bíró D. (Palkovics T. a 75. percben), János N. (Eleven E. a 89. percben). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gólszerzők: Major N. a 19. percben, Rédling Cs. a 84. percben, illetve János N. a 35. percben.

Sárga lap: Bíró D. a 30. percben, Mayer M. a 38. percben, Czuczi P. a 93. percben.

Címkék: Veszprém, NB III, Kaposvár, Rákóczi, sport