Már a Zsíroskönyér vezeti a kispályás bajnokság tabelláját miután megnyerte a forduló rangadóját az eddigi listavezető Ferro ellenében. Tíz felett gurított az Ebola legénysége, már harmincnál járnak három fellépésük után. Gólzáporos győzelmet aratott a Liberi, ők is kapaszkodnak felfelé a tabellán. Ismét győztesen hagyta el a pályát a Maker Autó, ötöt lőttek a soros ellenfelük hálójába. Egy döntetlen is született a fordulóban, a Cefre és a HGA Biomed nem vitte dűlőre egymás elleni ütközetét.

Focivilág Kupa eredményei:

Kórház-Matracvarázs 1-5
Góllövő: Kozicz, ill. Trimmel 2, Belovics, Víg, öngól.
A lelkes Kórház csapata nem tudta felvenni a mérkőzés ritmusát, végig az ellenfele akarata érvényesült. A Matracvarázs magabiztos játékkal szerezte meg a három bajnoki pontot.

Cefre-HGA Biomed 1-1
Góllövő: öngól, ill. Márton.
A Biomed szerezte meg a vezetést ezen a kiegyenlített összecsapáson, az ellenlábasa a második játékrész közepén egyenlített. Igazságos döntetlen született a végére paprikás hangulatúvá vált találkozón.

Ebola- Somogy Sportja 11-1
Góllövő: Vajda 4, Decsi 3, Németh, Laczkó, Albrecht, Hampuk, ill. Sulyán.
Sportszerű mérkőzést láthattunk, az Ebola végig nagy intenzitással támadott és újabb és újabb találatokat ért el. Győzelmük ilyen arányban is megérdemelt.

Gépész Kadétok-Liberi 1-7
Góllövő: Bakonyi, ill. Horváth M 3, Orbán 2, Varga, Kőszegi.
A rutinosabb játékosokból álló Liberi végig uralta a találkozót, győzelmükhöz nem fért kétség. A Kadétok lelkesen játszottak, de igazából nem tudták megakadályozni ellenfelüket a gólszerzésben.

M-Car Bérautó-VNFSZK 5-1
Góllövő: Cséplő 2, Lévai, Antyipenkó, Szita, ill. Mészáros.
Az első félidő még kiegyenlített játékot hozott, de a másodikban fölénybe került az M-Car és a maga javára fordította az eredményt. A meccs képe alapján nem volt ilyen különbség a két gárda között.

QLR PC Bontó- Maker Autó 2-5
Góllövő: Sass, Szőke B, ill. Mayer Barna 2, Bogár, Zanykó, Szorcsik.
Sokáig egyenrangú ellenfél volt a QLR, de a második etapban távoli lövésekkel a Maker bevette a hálójukat, erre nem nagyon volt válaszuk, így háromgólos vereséget szenvedtek.

Ferro-Zsíroskönyér 2-5
Góllövő: Tollas, Besenyei, ill. Mátés 3, Rákosa, Ceglédi.
Jó iramú színvonalas játékot, nagy taktikai csatát hozott a forduló rangadója. A Zsíroskönyér zártan és eredményesen védekezett, jól állták a rohamokat és ellentámadásokból eredményesek voltak.

 

A következő forduló (10.05-06.) párosítása: Kedd: 19.30 VNFSZK-Cefre, 20.15 Matracvarázs-Nyár FC, 21.00 Zsíroskönyér-Ebola, Szerda: 18.00 Liberi-Kórház, 18.45 HGA Biomed-Gépész Kadétok, 19.30 Somogy Sportja-M-Car Bérautó, 20.15 Maker Autó-Ferro.

Címkék: focivilág, kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport