Törökbálinton rendezték a ritmikus gimnasztikázók Magyar Kupa versenysorozatának első állomásaként a felnőtt és junior korosztály egyéni és együttes kéziszer csapatok versenyét. A kiemelt I. osztályú versenyen kiválóan szerepeltek a LSC RG SE tornászai. 

Felnőtt egyéni korcsoportban Kirkovits Dorottya az előkelő 6.helyen végzett,  karika és labda gyakorlatával is a 6.legmagasabb pontszámot kapta, míg szalaggal az ötödik legjobbnak bizonyult.

Felnőtt együttes kéziszer csapat kategóriában az MTK és LSC RG SE közös csapata lett a Magyar Kupa győztese, melynek tagja volt Farkas Júlia kaposvári versenyző. 

null

A junior I. osztályú együttes kéziszer csapatok versenyében az LSC RG SE csapata a nagyon fényes ezüstéremnek örülhetett. Mindkét bemutatott gyakorlatukra a 2. legjobb pontszámmal értékelte őket a zsűri.

A csapat tagjai: Bátori Lili,  Borbély Kata,  Czimmerman Rita,  Gazda Véda, Király Gréta, Rohtmer Nikolett. 

A kaposvári egyesületben lehetőség van arra, hogy azok is versenyezzenek, akik nem akarnak élsport szinten sportolni. Ők Albertirsán mérték össze tudásukat a múlt héten a III.osztályú Országos Bajnokságon. A kaposvári LSC csapata itt is szépen szerepelt.

null

Serdülő kategóriában és junior kategóriában is az ország negyedik legjobb csapatának bizonyultak. A serdülő csapat tagjai: Dancs Loretta, Fodor Médea, Keszthelyi Boróka, Magyarfi Szonja,  Németh Maja. Németh Maja karika gyakorlatával bronzérmet nyert, összetettben 6.lett, Keszthelyi Boróka 6.lett karikával. 

A junior csapatot alkották: Ádám Patrícia,   Buzás Natasa, Korcsmáros Luca, Rohtmer Vanda. A népes mezőnyben ( 44 induló) Rohtmer Vanda hibátlan labda gyakorlatával bronzéremnek örülhetett,  KorcsmárosLuca a 6.helyet szerezte meg. 

A lányokat félkészítették: Dr Balogh Orsolya,  Oláh Dóra,  Boros Ninetta. 

Címkék: lsc rg, ritmikus gimnasztika, verseny, sport