A Városi Sportcsarnok felújított, emeleti büféjében gyűltek össze szerda délután a KKK szurkolói, valamint a klub vezetői, játékosai. Az elmúlt időszakban többször is tartottak már hasonló ankétokat, melyeken a szimpatizánsok feltehették azokat a kérdéseiket, amelyekre kíváncsiak voltak a csapattal, esetleg a mérkőzésekkel kapcsolatban.

"Jellemzően ezek a fórumok arra adnának lehetőséget, hogy direktben megkérdezzék, azokat a kérdéseiket feltegyék, amelyek izgatják őket, és elsőkézből kapnának választ a kérdéseikre, és nem összeesküvés elméletek, vagy egyéb találgatások révén szereznének információkat." - mondta el kérdésünkre Puska Zoltán, a Kaposvári KK ügyvezetője.

Az ankéton először Puska Zoltán számolt be a csapatépítésről, a klub anyagi lehetőségeiről, valamint a bérlet és jegy információkról. Ezt követően Nikola Lazics vezetőedző elmondta: szerették volna együtt tartani a tavalyi csapatot, de ez szinte lehetetlennek bizonyult, mert a távozók két-háromoszoros fizetést akartak. Azt is megjegyezte, hogy a cél a rájátszásba jutás, hiszen a szurkolók erre várnak Kaposváron évek óta.

kkk ankét

A csapatkapitány, Hendlein Roland az új játékosokról beszélt bővebben, valamint kiemelte, hogy az edzőmérkőzéseken aratott győzelmek még inkább összekovácsolták a társaságot. Végül Krinjajszki Borisz emelte ki, hogy szeretnének úgy játszani, mint január, február környékén, amikor sorra nyerték a meccseket, olyan csapatokat legyőzve, mint a Paks, a Falco és az Alba Fehérvár. A KKK irányítója szerint az ilyen alkalmak nem csak a szurkolók, hanem a játékosok számára is fontosak.

"Az utcán nem tudunk elbeszélgetni így, és szerintem nekik is jó volt ez, hogy tudtak kérdezni, amit szerettek volna. Nem is találkoztunk jó ideje, volt ez a víruskihagyás, szerintem két vagy három meccset se tudtak megnézni. És nagyon örülünk, hogy itt voltunk együtt ma." - tette hozzá Krinjajszki Borisz.

Az ankéton a szurkolók többek közt arra is kíváncsiak voltak, hogy igazol-e ötödik légióst az együttes, illetve hogy próbáltak-e fiatal, az U23-as szabálynak megfelelő magyar játékost szerződtettni más csapattól.

Címkék: szurkolók, ankét, Kaposvári KK, sport