Különlegesen kezdődött a vasárnap este a cukorgyári gödörben - tudósít a klub honlapja. A reflektor fényei ugyanis ezúttal nem csak a játékosokra és bírókra vetültek, hanem egy csinos hölgyre is, aki mit sem sejtve sétált a kezdőkör felé, hogy elvégezze a kezdőrúgást. A labda helyett azonban hatalmas meglepetés várta. János Norbert ugyanis megható szavak után féltérdre ereszkedett, majd megkérte a kezét. Szíve választottja, Regina pedig az egész stadion, no meg persze János Norbert nagy örömére hatalmas igennel felelt.

A sikeres lánykérés pedig megadta a jó alaphangot a mérkőzéshez. Megfiatalított csapatunk az első pillanattól dominált, s veszélyes helyzeteket alakított ki, az első negyed órát követő másodpercekben pedig a vezetést is megérkezett. Zvara Dávid beívelését követően Harsányi Dániel készítette le lövésre a labdát János Norbertnek, akinek lökete még elakadt egy blokkoló lábban, a kipattanó azonban Harsányi Dániel elé került, előrehúzódó fiatal belső védőnk pedig kapásból lőtt a bal alsóba. Egy kis szerencsével a második hazai találat is megszülethetett volna, hiszen Fehérvári Tamás beívelését Zima Ádám pont Borbély Ákos fejére ütötte, játékosunk azonban erre nem számított, így nem tudta kellőképp irányítani a fejesét, ami elkerülte a kapu bal oldalát. A folytatás azonban nem az első percek jó hazai játékát tükrözte. A vendégek egyre többet birtokolták a labdát, s a helyzeteik száma is megszaporodott. Pogacsics Krisztiánnak több kisebb, s két nagyobb védést is be kellett mutatnia, azonban az első félidő hosszabbításában már ő is tehetetlen volt. Babinszky Bence ugyanis senkitől sem zavartatva, nyolc méterről lőtt a kapu közepébe, így döntetlennel vonulhattak szünetre a felek.

A második játékrészre felpörgött csapatunk, s kezdetét vette egy harcos, szabálytalanságokkal tarkított mérkőzés, amely során mind a két csapat alakított ki gólszerzései lehetőséget. A legnagyobbakat csapatunk, hiszen Bíró Dominik lapos középre adását János Norbert estében pofozta kapura, Zima Dávid bravúrral a bal alsó sarok mellé tudta sodorni a labdát, majd egy rosszul középre passzolt labdára János Norbert csapott le és kapásból kevéssel lőtt a bal sarok mellé. A hajrába lépve ismét csapatunk futballozott fölényben, de jól zárt a keleni retesz, így maradt a döntetlen.

Kaposvári Rákóczi FC–Kelen SC 1–1 (1–1)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 300 néző. V.: Horváth P. (Farkas G., Bizderi).

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics – Czuczi, Harsányi, Lakatos G. (Orsós T., a szünetben), Fehérvári (Szederkényi, a szünetben) – Borbély Á., Gál, Zvara – Bíró D. (Palkovics, a 65. percben), Mayer M. (Dömötör D., a 76. percben), János N. (Sólyom, a 89. percben). Vezetőedző: Nagy Tamás.

Kelen SC: Zima – Babinszky, Wild, Horváth M., Lipcsei Á., Kádár M. (Tóth K., a 78. percben) – Borbély B. (Kertai, a 82. percben), Pintér B., Erdei (De Oliveira, a 74. percben), Tímári – Soós. Vezetőedző: Harmati Tamás.

Gólszerzők: Harsányi (a 15. percben), illetve Babinszky (a 45+1. percben).

Sárga lap: Mayer M. (az 52. percben), Szederkényi (a 93. percben), illetve Erdei (a 41. percben), Kádár M. (a 49. percben), Tóth K. (a 79. percben).

 

 

Címkék: János Norbert, lánykérés, Kelen SC, bajnoki, NB III, közvetítés, Rákóczi, Kaposvár, sport