Egygólos győzelmet aratott a Kaposvári Rákóczi a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő otthonában a MOL Magyar Kupa első fordulójában.

A felek a rendes játékidőben nem tudták eldönteni a továbbjutás sorsát, pedig a hazaiak az első félidő hajrájában büntetőt is rúghattak, Ipacs azonban hárította Tóth próbálkozását.

Az első gólra végül a 105. percig kellett várni. Zvara Dávid lövése még kijött Steer Bencéről, de a kipattanót már János Norbert a bal alsóba lőtte. Ezzel pedig tovább is jutott a Rákóczi a következő fordulóba.


Gárdony-Agárdi Gyórgyfürdő–Kaposvári Rákóczi FC 0–1 (0–0, 0–0, 0–1, 0–1)

Agárd Parkerdő, 200 néző. V.: Derdák (Kulman, Keszthelyi).

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő: Steer – Mód, Falusy, Koronczi, Földesi – Szabó B., Tajti B. (Páll-Bohus, a 97. percben) – Gere (Kiss L., a 91. percben), Király B. (Emperger, a 75. percben), Balogh B. – Tóth T. (Wágner, az 51. percben). Vezetőedző: Bojan Lazic.

Kaposvári Rákóczi FC: Ipacs – Harsányi, Gál Lakatos G. (Jancsó, a 100. percben) – Czuczi, Zólyomi (Balog A., a 72. percben), Zvara, Borbély (Szerderkényi, a 100. percben) – János N. (Fehérvári, a 116. percben), Mayer M. (Orsós T., a 82. percben), Bíró D. Vezetőedző: Nagy Tamás.

Gólszerző: János N. (a 105. percben).

Sárga lap: Földesi (a 29. percben), Tajti B. (a 85. percben), Emperger (a 92. percben), Mód (a 107. percben), illetve Czuczi (a 30. percben), János N. (a 84. percben), Bíró D. (a 85. percben).

Továbbjutott: a Kaposvári Rákóczi FC.

Címkék: kaposvári rákóczi, magyar kupa, labdarúgás, sport