A 21 éves, saját nevelésű játékos Borbély Ákos, fél éves szekszárdi kitérő után tér vissza a zöld-fehérekhez. A támadó kisgyermekkora óta Kaposváron futballozott. A Bene Ferenc Labdarúgó Akadémián a korosztályokon végiglépkedve, az U19-es csapattal bajnokságot nyerve jutott el a felnőtt együttes kapujáig. A felnőtt futballba pedig szinte berobbant azzal, hogy az utolsó pillanatokban szerzett fejesgóljával a Rákóczi kiejtette a címvédő Újpestet a Magyar Kupából. A támadó középpályás már az NB I.-ben is betalált, ráadásul a DVSC ellen lőtt gólja egy pontot ért a kaposváriaknak.

Két év után igazolt vissza Kaposvárra Lakatos Gergő. A 28 esztendős, paksi nevelésű belső védő 2014 és 2019 között öt éven keresztül erősítette a Rákóczit, amellyel megye egyes és NB III.-as bajnoki címet, illet NB II.-es feljutást is ünnepelhetett. A sziklakemény belső védő ráadásul akkor sem hagyta el a zöld-fehéreket, amikor azok az NB II.-ből a megye egybe zuhantak. A bekk, aki mosonmagyaróvári, jászberényi és dunaújvárosi kitérő után tért vissza a somogyi megyeszékhelyre eddig 121 tétmérkőzés során ölthette magára a zöld-fehéret. Ezeken a találkozókon – védő létére – 18 alkalommal volt eredményes.

Borbély Ákos, Mayer Milán és Lakatos Gergő.
Borbély Ákos, Mayer Milán és Lakatos Gergő.

A 25 éves saját nevelésű támadó, Mayer Milán három szezont követően tért ismét vissza a Rákóczihoz. Érdekesség, hogy a kaposváriak akkor ugyanúgy a harmadosztály Nyugati csoportjában szerepeltek. A Győrrel az élvonalban is szerepet kapó labdarúgó a Rákóczitól való távozása után Szentlőrincen szerepelt, majd egy térdműtét után Kadarkúton építette fel magát, s előbb az NB III.-as Balatonlelléhez, majd a Szekszárdhoz igazolt. A tolnia csapat színeiben az elmúlt szezonban 34 bajnokin lépett pályára és hat góljával nagy szerepe volt abban, hogy a gárda bent maradt az NB III.-ban.

Címkék: igazolás, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport