Újabb három labdarúgóval erősített a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati csoportjában szereplő Kaposvári Rákóczi FC. Zvara Dávid, János Norbert és Ipacs Péter Sándor személyében NB I.-es tapasztalattal rendelkező középpályást, egy agilis támadót és egy utánpótlás-válogatott kapust igazolt a somogyi klub.

A 27 éves egri nevelésű Zvara Dávid tagja volt anno annak az egri gárdának, amely 2012-ben feljutott az élvonalba. Az NB I.-ben hét meccsen lépett pályára és a Kecskemét ellen első NB I.-es találatát is megszerezte. Később Szolnokon, Salgótarjánon, Dunaújvárosban és Szegeden is játszott. A Rákóczihoz az NB II.-be feljutó Tiszakécskétől érkezett.

A székelyföldi János Norbert Csíkszeredán kezdett el futballozni, de később Magyarországra szegődött, ahol a Ferencváros U19-es és második csapatában, illetve az NB II.-es Soroksár együttesében is játszott. A jelenleg 23 éves játékos korábbi nevelőegyesületétől igazolt Kaposvárra.

A 24 esztendős hálóőr Ipacs Péter Sándor, a PMFC korosztályos csapatait erősítette egész ifi pályafutása során, s a felnőtt futballal is a baranyai megyeszékhelyen ismerkedett meg, majd a másodosztályban szereplő Kozármislenynél játszott több mint négy évet. Ipacs Taksonyból érkezett a somogyi megyeszékhelyre.

Címkék: igazolás, labdarúgás, Rákóczi, sport, Kaposvár