Gyengén kezdett a Kaposvári Vízilabda Klub az UVSE otthonában, hiszen a hazaiak hamar megléptek 3-0-ra a szerdai OB I-es bajnokin - írja a kapospolo.hu. Vindisch Ferenc találatával szépített a KVK, de a folytatásban tovább nőtt a különbség a felek között.

A somogyiak 1-5 után kezdték elkapni a fonalat és előbb felzárkóztak, majd a harmadik negyed elején Kacper Langiewicz góljával ki is egyenlítettek. Ennyivel azonban nem érték be a vendégek. Előbb Domagoj Jajcinovic volt eredményes, utána pedig Berta József talált be büntetőből.

Grieszbacher Márk a kaposvári kapuban állta a sarat, de a hajrára ismét felpörögtek a fővárosiak. Az UVSE szép lassan ledolgozta a kétgólos hátrányát, igaz nem sokkal később Kovács Olivér ismét a KVK-t jutatta vezetéshez. Belényesi Dávid végül 1 perccel a vége előtt egalizált, ami egyben a végeredményt is jelentette.

A Kaposvári VK a szezon utolsó előtti bajnokiján az első döntetlenjét játszotta, így Juhász-Szelei Norberték a 11. helyről várhatják a szombati szezonzárót a Pécs ellen.


E.ON Férfi Vízilabda OB I - 29. forduló

UVSE - Kaposvári VK 9-9 (4-1, 2-3, 0-3, 3-2)

Gólszerzők: Belényesi 2, Molnár 2, Bencz, Szentesi, Kardos, Vámosi, Vigvári ill. Vindisch 2, Berta, Dobos, Juhász-Szelei, Kovács, Mijics, Langiewicz, Jajcinovic.

Címkék: uvse, ob1, kaposvári vk, sport