Bekezdett a Tatabánya a Csik Ferenc Versenyuszodában, de a kaposvári vízilabdázók már az első negyedben felálltak kétgólos hátrányból a szerdai OB I-es bajnokin - írja a kapospolo.hu.

A KVK Horváth Ákos találatával a vezetést is átvette a második felvonás elején, de 4-3-nál is a hazaiak jártak előrébb. A vendégek Keresztúri vezérletével innen fordítottak 7-4-re, ami egyben a félidei állást is jelentette.

Felváltva potyogtak a gólok a harmadik negyedben, ez pedig főként a Tatabányának volt jó, hiszen tudták tartani a 2-3 gólos előnyüket. A játékrész végén 9-6-ra vezettek a vendégek.

Hatalmas kaposvári feltámadást hozott az utolsó negyed. Kovács Olivér gólja után, Vindisch is eredményes volt, így már csak egy találat volt a KVK hátránya. Három perccel a vége előtt Domagoj Jajcinovic harcolt ki egy emberelőnyt, amiből aztán épp a horvát center egyenlített. Ezzel azonban még nem volt vége, hiszen Mijics Dávid góljával végül a győzelmet is bezsebelte Surányi László csapata.

A kaposvári pólósok nem kezdték jól a Tatabánya elleni bajnokit, de az utolsó negyedben nyújtott produkciójuknak köszönhetően fontos győzelmet arattak saját medencéjükben.


E.ON Férfi Vízilabda Bajnokság - 24. forduló

Kaposvári VK-Tatabánya 10-9 (2-2, 2-5, 2-2, 4-0)

Gólszerzők: Vindisch 2, Kovács 2, Jajcinovic 2, Juhász-Szelei, Horváth, Tóth, Mijics ill. Keresztúri 3, Szabó 2, Szőke, Polovic, Tanczer, Mladoniczky.

A mérkőzést ezúttal is élőben közvetítettük!

Címkék: tatabánya, ob1, kaposvári vk, vízilabda, sport