Jobban indult a BVSC számára a Kaposvár elleni bajnoki, hiszen Nagy, majd Pásztor góljaival hamar megléptek a vendégek 2-0-ra. Kakstedter szépítése után, Gyárfás tüzelt távolról, majd 1-3 után Grieszbacher védett többször is bravúrral. Juhász-Szelei lövése után ismét feljött egy gólra a KVK, de újabb találat már nem született az első negyedben.

Grieszbacher védéseivel indult a folytatás, majd Mészáros lőtt távolról a kaposvári hálóba. A túloldalon Vékony törte meg a gólcsendet, majd Kovács cserés kiállítása után Nagy lőtte be a BVSC ötödik találatát. A nagyszünet előtt Mészáros talált be, amire Mijics válaszolt, de végül Pásztoré volt a slusszpoén, így a félidőben 7-4-re a fővárosiak vezettek.

A szünet után Csiszár érkezett a kaposvári kapuba, de Nagy lövésénél tehetetlen volt. Rögtön jött a válasz Vindischtől, aki nem sokkal később ismét betalált. Csapó szerezte a zuglóiak kilencedik találatát, amire Kakstedter válaszolt emberelőnyből. A gólszerzőt és Mészárost utána végleg kiküldték a játékvezetők, majd Gyárfás vette be Csiszár kapuját. Langiewicz harcolt ki egy újabb emberelőnyt, amit Horváth használt ki pillanatok alatt, de szinte rögtön jött a válasz a túloldalon Pásztor révén. Kettő perccel a negyed vége előtt Nagy is betalált, majd Szakonyi hárította Juhász-Szelei büntetőjét. Pásztor egy az egyben sem hibázott Csiszárral szemben, majd Jajcinovic volt eredményes centerből. A negyed vége előtt Kovács is betalált, majd Juhász-Szelei szépségdíjas ejtésével módosult 10-14-re az állás.

Pásztor találatával indult az utolsó felvonás, majd ifjabb Berta lőtte telibe a kapufát büntetőből. Kovács gólja után már hattal mentek a vendégek, majd Vindisch volt eredményes távolról. Pásztor megállíthatatlan volt ezen a délutánon, majd Juhász-Szelei lőtt ismét szép mozdulattal a BVSC kapujába. Az összecsapás utolsó találatát Csapó szerezte 2 másodperccel a vége előtt, így végül 19-12-re nyert Kaposváron a BVSC.


E.ON Férfi Vízilabda OB I - 23. forduló

Kaposvári Vízilabda Klub - BVSC-Zugló 12-19 (2-3, 2-4, 6-7, 2-5)

Gólszerzők: Vindisch 3, Juhász-Szelei 3, Kakstedter 2, Horváth, Vékony, Mijics, Jajcinovic ill. Pásztor 6, Nagy 4, Csapó 3, Kovács 2, Gyárfás 2, Mészáros 2.

Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Címkék: bvsc, kaposvári vk, vízilabda, sport