Piros lapokkal színezett mérkőzésen szerzett pontot a Kolorcity Kazincbarcika SC otthonában a Kaposvári Rákóczi FC a Merkantil Bank Liga 22., tavaszi első fordulójában - tájékoztatott a klub.

A vendégek kezdőjében a téli szerzemények közül Lakatos Csaba, illetve Zsirai Martin kapott helyet a szakmai stábtól, amely ezúttal is három belső védős hadrendben küldte pályára a srácokat. A találkozó első perceiben több hazai rohamot is át kellett vészelni, sőt Pogacsics Krisztiánnak két alkalommal bravúrt is be kellett mutatnia. A folytatás már kiegyenlítettebb játékot hozott, de kevés gólszerzési lehetőséget. Leszámítva egy rosszul sikerült hazai beívelést, amely után felső lécről vágódott le a labda. Az első játékrész utolsó percében megfogyatkozott a vendég együttes, hiszen Nagy Tamás két percen belül kétszer is besárgult, így a második félidőre már csak tíz emberrel futott ki csapatunk.

A folytatás mégis egy ígéretes Szarka Ákos lehetőséggel indult, de a támadó estében a kapu mellé gurított, ami viszont nagyobb gond, hogy ebben bele is sérült, így egy pár perces ápolás után Bartos Julián kapott lehetőséget. A kazincbarcikaiak emberelőnye bő tíz percig tartott csak, hiszen az 58. percben Toma György is megkapta második sárga lapját, így tíz a tíz ellen folytatták a felek.

Az utolsó fél órában mind a két fél sokat tett a három pontért, mind a két kapusnak bőven akadt dolga, de egyik fél sem tudta megszerezni a győzelmet. A lefújáskor így, akárcsak ősszel döntetlent eredmény mutatott az eredményjelző.

Címkék: Kazincbarcika, NB II, Kaposvár, Rákóczi, sport