Szombaton újra pályára lépett a Fino együttese a férfi Extraligában. Ruben Wolochin együttese a Debrecen otthonában vendégeskedett. A DEAC jól kezdte a mérkőzést és az első szettet be iz húzta. A Kaposvár azt követően fordított, majd meg is nyerte a mérkőzést 3:1 arányban.

Fodor Antal (DEAC): – "Neves ellenfelet fogadtunk a mai napon. Reméltük, hogy ez a mérkőzés jó játékot fog részünkre is hozni. Ez meg is valósult, az első játszma teljesítménye, és a folytatásban mutatott játék alapján még legalább egy játszmát megérdemeltünk volna. Apró, szerencsés megjátszások döntöttek sokszor a végjátékban. Természetesen ellenfelünk megérdemelte a győzelmet, gratulálunk nekik, mi elégedettek vagyunk a teljesítményünkkel és reméljük, hogy a bajnokság további részében is helyt fogunk állni."


DEAC – Fino Kaposvár 1:3 (18, –17, –24, –21)
Debrecen. V: Jámbor, Csizmarik.

DEAC: Tóth A. 2, Bagics 11, Kiss I. 7, Fazekas 15, Hubicska 18, Ádám 4. Csere: Mészáros Z. (liberó). Vezetőedző: Fodor Antal.

FINO: Veleckij 8, Keen, Bögöly 9, Makarov 11, Melnyikov 13, Horváth K. 17. Csere: Bozóki Bence (liberó), Kalmár 2, Kiss M. Vezetőedző: Ruben Wolochin.

Címkék: extraliga, Debrecen, győzelem, Fino, röplabda, sport