A WKW ETO FC Győr együttesét fogadta a Kaposvári Rákóczi az idei év utolós labdarúgó mérkőzésén a Merkantil Bank Liga 21. fordulójában.

A Rákóczi a 26. percben szerzett vezetést egy szabadrugást követően lecsorgó labdából. Balázs Zsolt ívelt át a bal oldalra egy szabadrúgást, ahol Hadaró Valentin kapásból vette célba a győri kaput. A labda elment volna keresztbe, de Ur László belefejelt, így a jobb alsóban kötött ki.

A hazaiak ezt követően ráültek az eredményre, próbálták kibekkelni az egy gólós előnyt egészen a mérkőzés végéig. Majdnem sikerült is a bravúr, azonban a győri Vashkeba Vasyl a 85. percben egy kapáslövésből egyenlített.

Sokáig úgy tűnt, hogy ezzel az állással lesz vége a mérkőzésnek, azonban a hosszabbítás utolsó perceiben jött a slusszpoén: Varjas Zoltán nagyszerűen játszotta magát középre, majd Szarka Ákoshoz passzolt, aki három védő szorításában is kapura tudott fordulni, majd a kapufa segítségével gurított a jobb alsóba, ezzel pedik kialakult az 2-1-es végeredmény.

Aki lemaradt, itt visszanézheti a teljes meccset:

Kaposvári Rákóczi FC–WKW ETO FC Győr 2–1 (1–0)
Kaposvár, Rákóczi-stadion, zárt kapuk mögött. V.: Gaál (Kulman, Vörös).

Kaposvári Rákóczi FC: Pogacsics (Laky, 62. p.) – Nagy J., Ur, Nagy T., Hadaró (Szabó A., 77. p.) – Gál – Szederkényi, Szakály A., Erdei C. (Bíró D., 90. p.), Balázs Zs. (Varjas Z., 60. p.) – Szarka. Megbízott edző: Kostroják Zsolt.

WKW ETO FC Győr: Gundel-Takács – Kovács K., Lipták, Temesvári, Kerkez (Fejes, 42. p.) – Bagi, Kiss M. (Farkas B., 58. p.) – Sipőcz (Vitális, 58. p.), Berki, Májer M. (Erdei M., 94. p.) – Priskin (Vashkeba, 42. p.). Vezetőedző: Csató Sándor.

Gólszerzők: Ur (31. p.), Szarka (95. p.), illetve Vashkeba (84. p.).

Sárga lap: Szakály A. (52. p.), Szarka (86. p.), Bíró (87. p., kispadról),

Címkék: Győr, győzelem, labdarúgás, Rákóczi, sport