Az UTE és a Vasas után újabb kemény ütközet vár a somogyi lányokra a női röplabda Extraligában, a hetedik forduló rangadóján ugyanis az eddig veretlen Békéscsabai RSE érkezik a Kaposvár Arénába.

"Fizikálisan és mentálisan is nagyon készülünk a mérkőzésre. Az összes edzést úgy építette fel a szakmai stáb, hogy az összecsapáson a lehető legjobbat tudjuk majd kihozni magunkból, videón kielemeztük az ellenfelünket és megnéztük, melyek lesznek azok az állások, ahol a legsikeresebbek lehetünk. Mindenképpen nyerni akarunk, s ezt csak felszabadult, örömjátékkal tudjuk majd elérni." - mondta Szűcs Kinga, a Kaposvár játékosa.

A bevezetett szigorítások miatt zárt kapuk mögött rendezik meg a mérkőzést, ami új helyzet a játékosoknak.

"Amikor az előző szezont félbeszakították, épp egy nézők nélküli meccsre készültünk az UTE ellen, ami ugye elmaradt. Ezért ez most mindenkinek egy új dolog lesz, hiszen edzőmérkőzést már mindenki játszott szurkolók nélkül, de tétmeccset még szerintem soha. Mi már nagyon várjuk azt, mikor lehet végre újra minden szigorítás nélkül, a szimpatizánsaink előtt szerepelni, de a jelenlegi helyzeten is túl kell lendülni és a csak a saját játékunkra kell koncentrálni." - tette hozzá Szűcs.

 

A 17 órakor kezdődő találkozót az M4Sport élőben közvetíti.

Címkék: Extraliga, Békéscsaba, női röplabda, Diamant, Kaposvár, sport