Veszprémben, az Agóra Kulturális Központban rendezték meg 2020. november 7-én a Silver Star Dance - Ezüst csillag táncversenyt. A Crystal SC táncosa, Fülöp Kitti Mariann szólóban, az „A” osztályban, a felnőtt mezőnyben ezúttal is 2 aranyérmet szerzett.

Első alkalommal Open kategóriában (többféle stílust tartalmaznak) az Inkognitó produkciójával állhatott a dobogó tetejére, majd a Színpadi látványtánc Éjtündér nevű szólója következet; egy friss, új koreográfia, mellyel Veszprémben debütált.

A színpadi látványtánc történetet mesél el, cselekményt mutat be, valamilyen sajátos életérzést közvetít.

Az országos szervezésű táncverseny érdekessége volt, hogy a versenyzők rendkívül ízléses, és egyedi tervezésű érmet kaptak, a dobogós teljesítményeket szintén egyedi tervezésű kupával díjazták. Kitti mindkettőből duplázott.

Fülöp Kitti Mariann, Crystal SC; fotó: rendezvényfotózás.hu
Fülöp Kitti Mariann, Crystal SC; fotó: rendezvényfotózás.hu

A díjazáson felül a zsűri és a versenyszervezők vezetősége a kiemelkedő koreográfiákat összeállított felkészítőket is különdíjakkal tüntette ki.  A Crystal SC vezetőedzője, Takács-Békési Zsanett a felkészítésért szintén külön elismerésben részesült, egy Silver Star Dance - Crystal SC-s kupát vihetett haza. Az értékelés főbb szempontjai voltak: a táncelemek nehézségi szintje, kivitelezése, a versenyző életkori és tudásszintjének megfelelő technika és nehézségi szint megválasztása, illetve a koreográfia eredetisége, a zenéhez való illeszkedése, előadásmód, a látványosság.

Címkék: Takács-Békési Zsanett, Fülöp Kitti Mariann, Crystal SC, különdíj, vezetőedző, aranyérem, látványtánc, sport