A kilencedik helyezett Miskolc ellen kezdi a novembert a Kaposvári Vízilabda Klub OB I-es csapata - írja a klub honlapja. A borsodiak eddig nyolc mérkőzést játszottak az idei bajnokságban, a mérlegük pedig négy győzelem, egy döntetlen és három vereség. Legutóbb a KSI-t verték 15-10-re.

A KVK épp a KSI ellen szerezte meg első győzelmét a legutóbbi mérkőzésén, a Miskolc ellen azonban várhatóan több kell majd Surányi László tanítványaitól.

A két együttes a nyáron már összecsapott egymással a Magyar Kupában. Akkor a somogyiak a remek első félidei teljesítményüknek köszönhetően 10-8-ra nyertek Biros Barnabásék ellen.

A Csik Ferenc Versenyuszodába ismét visszatérhetnek majd a nézők, a szurkolóknak azonban be kell tartaniuk a legújabb járványügyi szabályokat. Minden harmadik ülőhelyet foglalhatják csak el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni (az egy háztartásban élőknek is).

A közvetlenül egymás mögött lévő ülőhelyeket nem foglalhatják el a nézők, az egymás mellett és a különböző sorokban ülők között is lehetőség szerint 1,5 méteres távolságot kell biztosítani.

A sportrendezvény során a nézők - a nézőtéren kialakított ülőhelyeken kívül  - 1,5 méteres távolságot kötelesek egymástól megtartani, különösen a páholyokban, a sportrendezvény szünetében, vagy helyszínen található vendéglátó üzletben. A mérkőzéseken továbbra is kötelező a szájmaszk használata.

A Miskolc elleni bajnoki szombaton 16 órakor kezdődik.

Címkék: Csik Ferenc Versenyuszoda, Miskolc, néző, távolság, OB I., KVK, maszk, koronavírus, Kaposvár, sport