Az ősz utolsó párosításait játszották a héten a kispályás bajnokságban, téli pihenőre vonul a mezőny, tavasszal folytatják a küzdelmeket. Az éllovas Ebola magabiztosan nyert a jobb napokat megélt Zsíroskönyér ellen, továbbra is az élen áll. Szerény győzelmével is őrzi második helyét a Liberi gárdája, kellemes meglepetés a csapat őszi szereplése. Nagy különbségű győzelmével a harmadik pozícióba került előre a Cefre FC, ők is stabil formát mutattak az elmúlt fordulókban. A bajnokság góllövőlistáját Decsi Richárd az Ebola csatára vezeti 24 találattal.

Focivilág Kupa eredményei:

Cefre FC-Gépész Kadétok 14-1
Góllövő: Berta 4, Tarró 2, Rofrics 2, Balogh 2, Sznopek 2, Rákosa, Erdei, ill. Szűcs.

1-0-ra még a Gépész fiataljai vezettek, ezzel el is lőtték a puskaporukat erre a napra. A Cefre fokozatosan átvette a játék irányítását, sorozatban lőtte góljait és fölényesen győzött.

Interspájz-VNFSZK 4-3
Góllövő: Pápai 3, Sipos, ill. Golita 3.

Változatos mérkőzést vívott egymással a két gárda, egyenrangú ellenfeleknek tűntek. A VNFSZK szerzett vezetést, melyet később kiegyenlített az ellenfele és a maga javára fordította az állást. A szerencsésebb csapat nyert.

Somogy Sportja All Stars-Pomeg ABC
Későbbre halasztva.

Zsíroskönyér FC-Ebola 1-10
Góllövő: Páger, ill. Decsi 3, Pető 3, Vodicska 2, Németh, öngól.

Az első játékrészben még jól tartotta magát a Zsíroskönyér, szorosabb eredményre volt kilátás. A fordulás után a határozottabb Ebola jól használta ki a helyzeteit és sorra gólra váltotta helyzeteit.

Maker Autó- Lechler Autófesték 4-1
Góllövő: Mayer Barna 3, Komjáti, ill. Kéki.

A csere nélkül kiálló Lechler csak egy darabig bírt ellenállni a Maker nyomásának, az ellenfele a fordulás után felülkerekedett és háromgólos győzelmet aratott.

Liberi-QLR PC Bontó 3-1
Góllövő: Orbán, Horváth R, Horváth M, ill. Takács.

A találkozó folyamán a Liberi nehezen törte fel a PC Bontó jól záró védelmét. A sok támadás aztán meghozta eredményét, mely a Liberi győzelmében testesült meg.

M-Car Bérautó-Kaposi Mór Kórház 6-2
Góllövő: Sipos 2, Szita, Tollár, Cséplő, öngól, ill. Orsós, Vass.

Az újonc Kórház gárdája meglepte ellenfelét, aki nehezen találta meg a kapuhoz vezető utat. Az M-Car több ziccert is hibázott, de végül biztosan abszolválta a találkozót.

Meta Fitness-Polgármesteri Hivatal 4-5
Góllövő: Szépes 2, Pfaff, Antyipenkó, ill. Kampf 2, Jónás, Kozicz, Farkas.

Változatos mérkőzést láthattunk a két egylet összecsapásán, felváltva estek a találatok. A gólpárbajból végül a Hivatal jött ki jobban, nagyobb összpontosításuknak köszönhetően.

Matracvarázs-Nyár FC 7-5
Góllövő: Bunovácz 4, Magyar, Rohrer, Belovics, ill. Baki 5.

Az ősz utolsó mérkőzésén mindkét gárda gólratörően játszott, a védekezéssel kevésbé törődtek. Végig a Matracvarázs irányított, a Nyár csak futott az eredmény után és Baki Péteren kívül ma nem akadt más góllövőjük.

HGA Biomed-Ferro FC
Későbbre halasztva.

Címkék: kispálya, gól, labdarúgó, bajnokság, sport