A héten a szokásosnál több pontosztozkodás történt a kispályás bajnokságban, többek között két rangadó is döntetlennel zárult. Az élmezőny tovább tömörült, a csapatokat csak egy-egy pont választja el egymástól.

Nagyarányú győzelmet aratott a fordulóban a HGA Biomed, a Pomeg ABC, a Cefre és az Interspájz. Még három gárda áll pont nélkül, nekik még javulniuk kell a későbbiek során.

A góllövőlista eleje is nagyon tömör, több játékosnak van kilenc találata, amely eddig a legtöbb a pontvadászatban.

Focivilág Kupa eredményei:

HGA Biomed-Kaposi Mór Kórház 11-1
Góllövő: Falusi 3, Márton 3, Varga 2, Vörös, Törzsök, Krümmer, ill. Galambos.

A forduló első mérkőzésén nagy fölényben játszott a Biomed gárdája, végig uralta a játékot, tetszés szerint érte el góljait és ilyen arányban is megérdemelten győzött.

Maker Autó-Pomeg ABC 4-10
Góllövő: Kelemen 3, Mayer Balázs, ill. Keresztes 3, Lassú 2, Tóth 2, Lukács, Takács, Decsi.

A találkozó elején még a Maker vezetett 2-0-ra, azután a Pomeg átvette a játék irányítását és gólratörő játékának köszönhetően megnyerte a mérkőzést.

Cefre FC-Somogy Sportja All Stars 8-2
Góllövő: Rákosa 2, Balogh, Sznopek, Tarró, Erdei, öngól, öngól, ill. Krakter, Varga P.

Már az összecsapás elején fölénybe került a Cefre, ők domináltak a mérkőzés egészében. Gyorsaságban ez ellenfelük fölé kerekedtek és magabiztos győzelmet arattak.

Interspájz-Gépész Kadétok 7-0
Góllövő: Pápai 2, Tábori 2, Széphelyi 2, Boros.

Rendkívül sportszerű mérkőzést vívott egymással a két gárda, melyen a nagyobb tudás kidomborodott, ezt a végeredmény is tükrözi.

Meta Fitness-Lechler Autófesték 3-3
Góllövő: Szépes 2, Szentgróti, ill. Nagy 2, Kéki.

Egyenlő erők küzdelmét mutatta a találkozó képe, kiegyenlített mezőnyjáték folyt a pályán. Egyik alakulat sem tudott a másik fölé kerekedni, igazságos döntetlen született.

Matracvarázs-M-Car Bérautó 0-4
Góllövő: Tollár 2, Sipos, Cséplő.

Sportszerű mérkőzésen aratott magabiztos győzelmet az M-Car. Szervezettebben játszottak és már az első játékrészben eldöntötték az összecsapás sorsát, győzelmük nem forgott veszélyben.

Polgármesteri Hivatal- Ferro FC 4-4
Góllövő: Kampf 3, Kozicz, ill. Ferenczi 3, Németh.

Hajtós, színvonal meccset láthattunk a két gárda ütközetén. A Ferro birtokolta többet a labdát, de a Hivatal csapata kontrákból veszélyeztetett, és a végén egy szerencsés góllal egyenlítettek.

Liberi-Ebola 2-2
Góllövő: Horváth M, Varga, ill. Pető 2.

A Liberi meglepte a tartalékosan felálló Ebola alakulatát, kétszer is megszerezték a vezetést és remek kapusteljesítményüknek köszönhetően az egyik pontot meg is szerezték.

Zsíroskönyér FC-Nyár FC
Későbbre halasztva.

QLR PC Bontó-VNSZFK 0-3
Játék nélkül.

 

A következő forduló (10.13-14) párosítása: Kedd: 18.00 Gépész Kadétok-HGA Biomed, 18.45 Pomeg ABC-Zsíroskönyér, 19.30 Nyár FC-Cefre FC, 20.15 Kaposi Mór Kórház-Maker Autó, 21.00 Ebola-Interspájz. Szerda: 18.00 Lechler Autófesték-Liberi, 18.45 Ferro FC-Meta Fitness, 19.30 Somogy Sportja All Stars-M-Car Bérautó, 20.15 QLR PC Bontó-Matracvarázs, 21.00 VNFSZK-Polgármesteri Hivatal.

Címkék: gólkirály, kispálya, labdarúgó, bajnokság, sport