Két éve energetikai felújításokat végeztek a kaposvári körcsarnokban, ahol kicserélték a régi üvegfelületeket, modernizálták a létesítmény hűtését, fűtését és kívülről teljesen megújult a létesítmény. A körcsarnok teljes felújítása három ütemben zajlott: az első ütem zárult le két éve, a második ütemnek a távhő bevezetésével lett vége, míg a harmadik ütemet a napokban zárja le a kivitelező.

Az utolsó szakaszban belső felújítások történtek. Megújult többek között a küzdőtér és a büfé, új mobillelátókat telepítettek, korszerűsítették az öltözőket és vizesblokkokat, sőt egy új emeletet is húztak a csarnokba. Ezeket az elemeket mutatta be pénteken a kivitelező és Dér Tamás alpolgármester.


Belül is megújult a kaposvári körcsarnokBelül is megújult a kaposvári körcsarnokBelül is megújult a kaposvári körcsarnokBelül is megújult a kaposvári körcsarnok
Belül is megújult a kaposvári körcsarnok
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

A városvezetés tervei szerint a megújult csarnok jó alternatívája lesz a Kaposvár Arénának, vagyis ha ott valamilyen esemény miatt nem lehet edzést, mérkőzést vagy bármilyen más eseményt tartani, akkor a körcsarnokban is meg lehet ezeket rendezni. Emellett utánpótlás bázist létesítenének itt, hiszen keresztbe, több pályán is lehet rajta játszani - tudtuk meg Dér Tamástól.

Címkék: kivitelező, körcsarnok, pálya, felújítás, sport