Két nyeretlen csapat küzdött meg egymással az NB II ötödik fordulójában. Az első komolyabb helyzet a Csákvár előtt adódott, míg az első gólt a Rákóczi szerezte. Szabó Bálint távoli lövése talált utat a kapuba, majd a kaposvári támadó buktatását követően tizenegyest rúghatott a hazai alakulat. Balázs Zsolt végül higgadtan végezte el a büntetőt. Kissé váratlanul szépíteni tudott a Csákvár. Baracskai centerezését a mongol Gambayar lőtte a hálóba.

A 2-1-es első félidő után vendég helyzetekkel indult a második játékrész. Madarász fejesét bravúrral védte Pogacsics, de a 70. percben már ő is tehetetlen volt. Ismét Madarász került helyzetbe, aki ezúttal már nem hibázott. Két perccel később Ur kapta meg a második sárga lapját, így a kaposváriak védője mehetett is zuhanyozni. Nem sokkal később les miatt érvénytelenítette a játékvezető a vendégek újabb gólját, majd Nagy János szabadrúgását tenyerelte ki Markek kapus. A lefújás előtt a Csákvár állt közelebb a győzelemhez, de Daru ziccere is kimaradt, így 2-2-re végeztek a felek.

A Rákóczi az utolsó két mérkőzésén egyaránt kétgólos előnyről ikszelt. Folytatás szerdán Szentlőrincen.


Kaposvári Rákóczi FC–Aqvital FC Csákvár 2-2 (2-1)

Kaposvár, Rákóczi Stadion, 500 néző. Vezette: Derdák Marcell (Huszár Balázs, Ország Péter)

Rákóczi FC: Pogacsics – Vachtler, Ur, Nagy T., Nagy J. – Szakály A., Varjas Z , Erdei , Szabó B.  – Balázs, Andric( Földi 59,.Godzsajev 75.)  Vezetőedző: Waltner Róbert

Csákvár: Markek – Mészáros D., Albert, Koch( Magyar 59.) , Kocsis B. – Vukaszovics, Madarász , Baracskai  Mim, Gambayar Vörös75.) – Daru. Vezetőedző: Visinka Ede

Gólszerő: Szabó B. (30.),Balázs Zs (38.), ill. Gambayar (40.) Madarász (70.)

Kiállítás: Ur (72.)


Nézzék vissza a mérkőzést teljes egészében!

Kaposvári Rákóczi - Aqvital Csákvár

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

 

Címkék: csákvár, kaposvári rákóczi, labdarúgás, sport