A mostani fordulóban került sor a bajnokság első és második helyezettjének összecsapására, melyet az Ebola nyert meg és pontszámban, illetve gólkülönbségben is beérte a listavezetőt.

A harmadik helyért nagy harc lesz a pontvadászat során, hiszen még legalább öt csapatnak van esélye a bronzéremre. Nagy különbségű győzelmet ért a fiatal batéi csapat, tízzel verték ellenfelüket.

Sorozatban negyedszer győzött a Nyár FC, már ők is esélyesei a dobogós helyezésnek. Egy találkozót későbbi időpontra halasztottak.

Fürge Nyuszi Focivilág Kupa eredményei:

Royal Fröccs-Baté SE 1-11
Góllövő: Biró, ill. Sallai 5, Kreizer 2, Pápai 2, Tölgyesi, öngól.

A nap első mérkőzésén magabiztos batéi győzelem született, teljesen megérdemelten. A Royal Fröccs csapata nem sok ellenállást tanúsított, így sok gólt kaptak.

Liberi-Cefre FC 1-3
Góllövő: Kőszegi, ill. Balogh, Rákosa, Berta.

Kemény, harcos összecsapást hozott a két egylet találkozója. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, végül a szerencsésebb csapat szerezte meg a három pontot.

Interspájz-Matracvarázs 3-2
Góllövő: Széphelyi, Tábori, Lukács, ill. Major 2.

Egyenlő erők küzdelmét mutatta a keddi utolsó meccs, melyből az Interspájz került ki győztesen. A második játékrész végén sikerült döntésre vinni az összecsapást.

Nyár FC-Mracskó Mihály 7-3
Góllövő: Szente B 4, Kormos, Kordé J, Pintér, ill. Horváth 2, öngól.

Csak a találkozó elejét tudta szorossá tenni a Mracskó, ellenfele fokozatosan mezőnyfölénybe került és magabiztos győzelmet aratott.

Maker Autó-M-Car Bérautó 2-3
Góllövő: Mayer K 2, ill. Horváth 2, Cséplő.

A Maker csapata már 2-0-ra vezetett, innét egyenlített, majd fordított az ellenlábasa. Jó iramú, hajtós találkozót láthattunk, melyen a rossz idő miatt esőszünet is volt.

QLR PC Bontó-Ferro-Alibi
Későbbre halasztva 

Rapamoto-Somogy Sportja All Stars 0-3
Játék nélkül. A Rapamoto csapat csak három fővel jelent meg a találkozón, így nem tudtak kiállni.

Ebola-Pomeg ABC 6-2
Góllövő: Hampuk 3, Decsi 2, Pető, ill. Tóth, Gimesi.

Jó iramú, színvonalas mérkőzést hozott a forduló rangadója. Az Ebola távoli lövésekkel szerzett előnyét végig megtartotta. Sokat futva, gyorsaságukat kamatoztatva magabiztosan nyerték a rendkívül sportszerű találkozót.

A következő forduló (06.16-17.) párosítása: Kedd: 18.45 Meta Fitness-Rapamoto, 19.30 Cefre FC-Interspájz, 20.15 Baté SE-Polgármesteri Hivatal, Szerda: 18.00 Mracskó Mihály-Liberi, 18.45 M-Car Bérautó-Royal Fröccs, 19.30 Matracvarázs-QLR PC Bontó, 20.15 Somogy Sportja All Stars-Maker Autó, 21.00 Ferro-Alibi-Ebola.

Címkék: gól, labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport