Felváltva estek a gólok a Vasas - Kaposvár OB I-es vízilabda bajnoki elején, így egy negyed után 3-3 állt az eredményjelzőn.

A folytatás a vendégeknek sikerült jobban és Dobos Dávidék szép lassan elléptek két góllal. A fővárosiak még a félidő előtt egyenlíteni tudtak, Vindisch Ferenc találata azonban ismét a kaposváriakat juttatta vezetéshez.

Remekül indult a harmadik negyed Surányi László tanítványai számára. Aksentijevic és Mijic is betalált, így pedig már 9-6-ra vezettek a somogyiak. Mindössze három perc telt el ezután és a fővárosiak három emberelőnyös találattal kiegyenlítettek.

Sélley Rauscher Domonkos akciógóljával ráadásul már a Vasas vezetett az utolsó felvonás elején. Ezt követően 12-12-ig üldözték egymás a csapatok, a hajrában azonban elléptek kettővel a hazaiak. A KVK ebből már csak egyet tudott lefaragni, így Kovács Olivérék 15-14-es vereséggel zárták az alapszakaszt.

E.ON Férfi Vízilabda Bajnokság 14. Forduló

VasasPlaket - Kaposvári VK 15 - 14 (3-3, 3-4, 3-2, 6-5)

Gólszerzők: Sélley Rauscher 4, Miklós 4, Simon 3, Bencz 2, Kiss, Török ill. Giga 4, Dobos 2, Biros 2, Mijic 2, Vindisch, Berta, Aksentijevic, Paunovic.

Címkék: Vasas, alapszakasz, KVK, vízilabda, sport, Kaposvár