A nagy múlttal rendelkező meghívásos emlékversenyt Mogyoródon rendezték, ahol 14 egyesület több mint 80 csapata mérte össze tudását. A LSC két I. osztályú csapattal vett részt a bajnokságon, és mindkét csapatuk megnyerte a versenyt.

Junior 1 korosztályban ( 2006-2004) az LSC csapata a Magyar Kupán és Országos Bajnokságon szerzett ezüst után, most a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel. A szalag csapat tagjai: Borbély Kata, Farkas Júlia, Felden Petra, Gál Bernadett, Gyenesei Fanni, Kulcsár Adrienn.

Junior 2 korcsoport ( 2007-2006) versenyében a Bátori Lili, Gazda Véda, Király Gréta, Miklós Míra és Szerafin Gréta alkotta karika csapat nagyon szép versenyzéssel mindkét bemutatására a legmagasabb pontot kapta, és lett győztes.

A junior-2 (2007-2006) II. osztály versenyeiben az LSC együttesének mindkét gyakorlatába hiba csúszott, így most a 6. helyen zártak. A csapat tagjai: Bajsz Babett, Czimmerman Rita, Gippert Liza, Rohtmer Nikolett, Rohtmer Vanda.

Serdülő ( 2008-2009) II. osztályban a Dancs Loretta, Mészáros Veronika, Molnár Adél, Pabst Kamilla és Vass Gréta összeállítású csapat első bemutatása nem sikerült jól, de a második gyakorlat hibátlan lett, így a 4. helyen végeztek.

A legkisebbeknél, a gyermek korcsoportban ( 2010-2011) a Hernádi Csenge, Keszthelyi Boróka, Kolics Holli, Molnár Alíz, Szvitán Zorka, Varga Maja összeállítású csapat az Országos Bajnoksághoz hasonlóan ismét egy ezüst éremmel gazdagodott.

A csapat versenyszezon ezzel végett ért, a lányok egy hónapon át minden hétvégén versenyeztek, most egy kis megérdemelt pihenés vár rájuk.

A csapatokat felkészítették: Dr Balogh Orsolya, Oláh Dóra, Boros Ninetta.

Címkék: Lovasakadémia SC, Kaposvár, sport