A Jászberényt fogadta csütörtök este az 1.MCM-Diamant Kaposvár női röplabdacsapata. A keddi MÁV Előre ellen kivívott könnyű győzelem után nehezebb mérkőzésre készültek Tálasék.

A mérkőzés azonban a vártnál simábban alakult. Az első szettet könnyedén nyerte a hazai csapat 25:16 arányban.  A következő játékrészben jól kezdtek a vendégek, Klisura és Matic vezérletével azonban fordítani tudott a Diamant.

A harmadik játszmában is vezetett a Jászberény, ám a végére elfogytak a vendégek. A hajrá megint a kaposváriakról szólt, akik 25:20 arányban megnyerték a szettet és egyben a mérkőzést is.

Aki lemaradt, itt visszanézheti a meccset:

1.MCM-Diamant Kaposvár - Jászberény

Uploaded by KaposPont on 2019-10-28.

1.MCM-Diamant Kaposvári Egyetem-Jászberény Volleyball Team 3:0 (16, 18, 20)

1.MCM-Diamant Kaposvár: Szűcs Kinga 10, Lorena Sipic 9, Tatjana Matic 14, Sara Klisura 17, Dubravka Djuric 11, Tálas Zsuzsanna 1. Liberó: Szpin Renáta. Csere: Horváth Alexandra. Vezetőedző: Sasa Nedeljkovic.

Jászberény Volleyball Team: Shafagat Alishanova 3, Ekaterina Silchenkova 7, Borsos Lili, Jessica Ventura 7, Tóth Eszter 5, Ivana Bulajic 6. Liberók: Radomszki Boglárka, Iga Piatek. Csere: Szerényi Gréta, Mészáros Zsófia. Vezetőedző: Makai Péter.

Címkék: női röplabda, Jászberény, Diamant, győzelem, Kaposvár, sport