Házas Ádám-Paluska Emese részt vettek a híres, nemzetközi Savaria táncversenyen, ahol a középdöntőig jutottak és ott standard táncokból a 9. latin-amerikai táncokból pedig a 10. helyezést szerezték meg, amire nagyon büszkék vagyunk.

Kovács Péter Benedek-Bódor Liliána Zágráb Grand Prix versenyen vettek részt,ahol a 3. helyen végeztek, korosztályuk legmagasabb osztályában, "B" osztályban pedig a 2. helyen zártak.

Balassa Bíbor-Balassa Borostyán kvalifikáltaák magukat az IDF világbajnokságára Pulába, ahol duóban bejutottak a döntőbe és az 5. helyet szerezték meg, a legjobb magyarként.

Balassa Bíbor szólója a 9. helyen zárt a 24 főt főt felvonultató mezőnyben, a második legjobb magyarként.

Bíborka az MLTSZ Országos Bajnokságon aranyérmet szerzett ezzel a produkcióval, a duójuk pedig a 3. helyen végzett.


a BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételeia BNK Táncstúdió felvételei
a BNK Táncstúdió felvételei
A galéria megtekintéséhez kattintson a képre!

Landi Dominik-Balassa Bíbor duója az MLTSZ Területi Bajnokságot aranyérmet szerzett, az OB-n a 3. helyen zártak, a Crystal Kupán pedig 1. helyezést értek el.

Landi Lolita mindhárom versenyen aranyérmet szerzett a legmagasabb "A" kategóriában (MLTSZ Területi és Országos Bajnokság és a Crystal Kupa).

Perjési Milán-Házas Panna az MLTSZ TB-n 1.helyen, az OB-n pedig 2. helyen végeztek, a területi bajnokságon egy különdíjjal is jutalmazta őket a zsűri.

Horváth Panna Pöttyös Panna című koreográfiájával aranyérmet szerzett és a zsűri felsorolta a legmagasabb "A" kategóriába, amivel az Országos Bajnokságon ezüstérmet szerzett. A Crystal Kupán 1. helyezést és egy különdíjat zsebelhetett be.

Photograph című modern koreográfiájával pedig a területin és a Crystal Kupán ezüstérmet, mig az OB-n 1. helyezést szerzett.

Jávorszky Mina Réka szólójával megnyerte a Területi és az Országos Bajnokságot is, míg Szenes Hanga modern koreográfiájával a Területin 1. az Országos Bajnokságon a 7. helyen végzett. Duó-triójuk a Területin ezüstérmet, az OB-n 3. helyet ért.

Rió című formáció a Területin ezüstérmet, az OB-n 7. helyet hozott.

Szuperhősök című trió (Kiss Anna, Kovács Angéla, Pósa Réka) Területin a 4. OB-n pedig a 7. helyen végzett.

Szabó Karolin Reggaeton koreográfiája az OB-n 5. lett, Crystal Kupán pedig a 2. helyen zárt.

Kovács Angéla Úszóbajnok című tánca a TB-n 2. helyen, az OB-n 7. helyen végzett, míg a Crytal Kupán megnyerte a versenyt. Különdíjat kapott a Területin és a Crystal Kupán is.

Kiss Anna Emoji koreográfiája 1. helyen végzett a Crytal Kupán.

Pásztor Gergő-Salameh Sidra Barbie című koreográfiája 1. helyen végzett és különdíjas lett, míg Salameh Sidra szólójával a 2. helyen végzett.

Bíró Dorotea az MLTSZ TB-n 1. az OB-n 2. helyen zárt, a Crytal Kupát pedig különdíjjal megnyerte.

Biczó Lili az MLTSZ TB-n 1. helyezést, az OB-n 2. helyezést ért el, a Táncpedagógusok Országos Szövetségének nagyon rangos elődöntőjéből a döntőbe jutva bronzérmet szerzett.

Cserti-Csapó Zoé élete első versenyén a Crystal Kupán 2. helyen végzett és különdíjat kapott, míg Varga Abigél szintén élete első versenyén 1. lett különdíjjal.

Címkék: táncstúdió, BNK, siker, bajnok, sport