A harmadik helyezett Kaposvári Rákóczi az ötödik helyen álló Békéscsabát fogadta vasárnap délután a Merkantil Bank Liga NBII. 31 fordulójában. Waltner Róbert fiai nem kezdték jól a meccset, és a 9. percben máris hátrányba került a hazai csapat. Zahorán Balázs bombagóljával szerezte meg a vezetést a Békéscsaba. A vendégek a folytatásban is veszélyesen játszottak, Zahorán a 27. percben második gólját is megszerezhette volna ziccerből, de elvétette végül a lövést.

A félidő végére összeomlott a Rákóczi védelme. A 42. percben vezethetett támadást a Békéscsaba, de nem volt egyértelmű helyzet. A 16-oson belül pattogott a labda, a hazaiaknak nem sikerült tisztázni, Nagy Sándor pedig kihasználta az alkalmat és a léc alá bombázott. Így 0-2-es állással vonulhattak pihenőre a csapatok.

A szünet után cserékkel próbálta felrázni csapatát Waltner Róbert, de a békéscsabai védelmet nem sikerült feltörni.  A cserék után egyre agresszívebben játszott a Kaposvár, de a vendégek védekezésre rendezkedtek be. A Rákóczi hiába tett meg mindent a szépítésért, több találat nem született a mérkőzésen. A Békéscsaba 2-0-ra győzött Kaposváron, de Waltnerék még javíthatnak a következő fordulókban.

Ha lemaradt, itt visszanézheti a mérkőzést!

Kaposvári Rákóczi - Békéscsaba

Uploaded by KaposPont on 2019-04-03.

Címkék: Békéscsaba, NB2, vereség, Rákóczi, Kaposvár, sport