A forduló első találkozóján magabiztos győzelmet aratott a Ferro, köszönhetően Molnár Márk kiemelkedő játékának, csapata kilenc góljából nyolcat ő ért el. Döntetlenezett a listavezető M-Car csapata a Meta Fitness egyletével, de így is két ponttal vezetnek a tabellán. A Bárány Fogadó a Somogy Sportját verte jobb helyzetkihasználásának köszönhetően. Az Orci SC is határozottabb játéka segítségével múlta felül soros ellenfelét, ezzel három bajnoki pontot szerzett. Az Alibi játék nélkül jutott a pontokhoz, az Orci Feed nem tudott kiállni ellenük.

Két Testvér Pizzéria Kupa - B csoport eredményei:

Ferro-SZKVÖRT FC 9-4
Góllövő: Molnár 8, Kovács, ill. Csondor 3, Vető

A Ferro ragadta magához a kezdeményezést a találkozón, már 7-0-ra is vezettek. Ezután az ellenfél szerzett négy találatot, de közelebb jönni nem tudtak, sőt még két gólt kaptak. A Ferro csapatából kiemelkedett Molnár Márk játéka, együttesének első nyolc gólját ő szerezte.

Meta Fitness- M-Car Bérautó 3-3
Góllövő: Egyed, Pallér, Lévai, ill. Magyar Cs 3.

A listavezető kezdte jobban a találkozót, kétgólos vezetést szereztek, melyet félidőig a Meta kiegyenlített. Aztán megint betaláltak, de nem sikerült győztesen elhagyni a pályát, mert az utolsó másodpercben gólt kaptak.

Orci Feed-Alibi FC 0-3
Játék nélkül

Somogy Sportja All Stars-Bárány Fogadó 1-3
Góllövők: Orbán, ill. Horváth M 2, Cser.

A mezőnyben egyenrangú partnernek bizonyult a Somogy Sportja gárdája, de a kapu előtt a Bárány Fogadó volt határozottabb. Kontratámadásaik fokozott veszélyt jelentettek, a kitámadó ellenfél szellős védelmét kihasználva győztesen hagyták el a pályát.

Matracvarázs-Orci SC 4-6
Góllövők: Major 2, Rohrer, Víg, ill. Szikszai 3, Csiszár 2, Hazay.

A nap utolsó találkozóját megérdemelten nyerte meg az Orci legénysége. Helyzeteit jobban kihasználta, a kapu előtt határozottabbnak bizonyult.

A következő forduló (04.10.) párosítása:

17.45.: Bárány Fogadó-Meta Fitness

18.30.: SZKVÖRT FC-Orci SC

19.15.: M-Car Bérautó-Orci Feed

20.00.: Ferro-Somogy Sportja All Stars

20.45.: Alibi FC-Matracvarázs

Címkék: labdarúgó, kispálya, bajnokság, sport